Με φανέλα του UCK o Κάτσε του ΠΑΟΚ!

Κουβέντα δεν λένε τα αριστερά site και blogs για τον Αλβανό εθνικιστή UCK του ΠΑΟΚ – Μόνο με τους Έλληνες αθλητές είχαν πρόβλημα!

Την Βούλα Παπαχρήστου την έδιωξαν απ’ τους αγώνες, τον Κατίδη απ’ την ΑΕΚ και πάει λέγοντας.. Για τους ξένους που κάνουν 10 φορές χειρότερα δεν λένε κουβέντα οι “δημοκράτες” αριστεροί!

Με φανέλα του UCK o Κάτσε του ΠΑΟΚ!

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΙΔΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ..ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΜΕΝΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Ο ΚΑΤΣΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΟΥ.ΤΣΕ.ΚΑ.ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ (ΧΑΡΤΕΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ) ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγο καιρό συζητούσε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί για λογαριασμό τηςΕθνικής Ελλάδος!

Στην συνέχεια και μετά το σάλο που δημιουργήθηκε, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ προσπάθησε να μαζέψει κάπως την κατάσταση και έγραψε:

«Ενημερώνω τους φίλους μου ότι δεν είχα ιδέα τι σημαίνει η φωτό που ανέβασαν άλλοι στο προφίλ μου και φυσικά μόλις έμαθα την έσβησα. Η φωτογραφία βγήκε σε σπίτι φίλου που με φιλοξένησε, δεν είναι καν δική μου. Συγγνώμη για όσους εκνευρίστηκαν, όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι».


Πηγές: εδώ, εδώ και εδώ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s