Tα δυτικά ΜΜΕ "ανακάλυψαν" τις φρικαλεότητες των ισλαμιστών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΜΕ ΚΑΙ PARISH MATCH 


H Δύση και τα δικά της ΜΜΕ ξαφνικά ανακάλυψαν τα εγκλήματα και τις βιαιότητες των ισλαμιστών ανταρτών, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με δημόσιους αποκεφαλισμούς Σύρων στρατιωτών, και αλλαλάζον πλήθος να παρίσταται.
 
 
Οι λεγόμενοι αντικαθεστωτικοί είναι το πραγματικό πρόβλημα και η αγριότητα με την οποία εκτελούν όποιον δεν είναι μαζί τους δεν μπορεί πλέον να καλυφθεί ούτε από τα δυτικά ΜΜΕ που έχουν κάνει τα πάντα να παρουσιάσουν το “άσπρο μαύρο”. Και εδώ τα τοπικά αντίστοιχα ΜΜΕ τους παρείχαν υποστήριξη, ενώ μόνο το defenecnet.gr ενημέρωνε για τις πράξεις αυτών των μαχητών της “ελευθερίας” αναρτώντας δεκάδες βίντεο και εικόνες.
 
Τα περιοδικά Time και Paris Match δημοσίευσαν φωτογραφίες από εκτελέσεις στην Συρία κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.Περιττό να πούμε ότι στις φωτό διακρίνονται Τσετσένοι εκτελεστές, τα αγαπημένα παιδιά των Τούρκων, και από τους πιο αιμοσταγείς ανθρώπους που περπατάνε στον πλανήτη.
 
Ελεύθερος συνεργάτης του οποίου το όνομα δεν ανακοινώθηκε, έδωσε στο TIME φωτογραφίες που τράβηξε στις 31 Αυγούστου στην περιοχή Κεφεργκάν στο Χαλέπι. 
 
“Έφεραν τον νεαρό στην πλατεία με δεμένα μάτια. Ήταν η τέταρτη εκτέλεση σε μία μέρα… Ο κόσμος άρχισε να κραυγάζει. Όλοι ήταν χαρούμενοι. Εάν επενέβαινα θα με έπαιρναν και μένα, αλλά ήξερα πως η εκτέλεση θα γινόταν. Είδα μια εικόνα απόλυτης σκληρότητας. Τον έβαλαν να γονατίσει. Τα χέρια του ήταν δεμένα. Είχε παγώσει.
 
Δύο μέλη της αντιπολίτευσης του ψιθύρισαν κάτι στο αυτί. Ο νέος άνθρωπος με αθώο και θλιβερό τρόπο απάντησε. Καθώς δεν ξέρω αραβικά δεν κατάλαβα τι έλεγαν. Αντιστάθηκε. Του κόψανε το λαιμό. Οι στιγμές εκείνες στην Συρία ήταν στιγμές μεσαίωνα”.
 
Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το γαλλικό περιοδικό Paris Match τραβήχτηκαν στις 31 Αυγούστου στο χωριό Αζάζ κοντά στην Τουρκία. Άτομο της φιλικής στον Άσαντ πολιτοφυλακής Σεμπιχά, εκτελέστηκε με μάχαιρα από τους μαχητές της “ελευθερίας” και της “δημοκρατίας”.
 
Πέραν της φρίκης των εγκλημάτων αυτών, η ουσία βρίσκεται στα ίδια τα ΜΜΕ που δημοσιεύουν αυτές τις εικόνες.Και το Τime αλλά και το Parish Match ανήκουν στις μόνες χώρες οι οποίες θα συμμετείχαν στην επέμβαση, δηλ. στις ΗΠΑ ,και στην Γαλλία. Το ΤΙΜΕ ειδικά έιναι ένα έντυπο με παγκόσμια επιρροή, και θα δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στον Πρόεδρο Ομπαμα, εάν σε αυτόν και στο περιβάλλον του ξαναμπούν ιδέες περί επέμβασης.
 
Είναι φανερό ότι αντιδρούν πολλές δυνάμεις στην Αμερική, που δεν επιθυμούν κατ’ουδένα τρόπο να δουν τις ΗΠΑ, να “λεκιάζονται” στο πλευρό της Αλ Κάιντα, ήδη όμως η “ρετσινιά” υπάρχει.defenecnet.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s