«Η ομάδα ΔΙΑΣ ήταν εκεί πριν από τη συμπλοκή»

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ομολογία αυτόπτη μάρτυρα ότι η ομάδα ΔΙΑΣ βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του Παναγιώτη Φύσσα, πριν συμβεί το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι. Διαψεύδει η αστυνομία 

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ομολογία αυτόπτη μάρτυρα ότι η ομάδα ΔΙΑΣ βρισκόταν στο σημείο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, πριν συμβεί το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι. 

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στο σημείο πριν ξεκινήσουν τα επεισόδια. Μάλιστα, σύμφωνα με τη μαρτυρία του, έφαγε άγριο ξύλο ένας από τους φίλους του Παύλου, ο οποίος ζήτησε από τα κορίτσια να φύγουν γιατί μπορεί να γινόταν φασαρία. 

Επίσης, η σύζυγος του μάρτυρα ρώτησε τον Παύλο, πριν το μοιραίο συμβάν, αν «τσακώνονται για τα ποδοσφαιρικά» και εκείνος απάντησε:  

«Όχι κυρία, είναι της Χρυσής Αυγής».
«Ήταν περί τα τριάντα άτομα, οι περισσότεροι ντυνόντουσαν από το ίδιο μαγαζί, με μαύρες μπλούζες και παντελόνια παραλλαγής. Λειτουργούσαν σαν να μην υπήρχε αστυνομία. Δεν τους έδιναν καμία σημασία» 
ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ωστόσο, από την πλευρά της η αστυνομία, δια του εκπροσώπου Τύπου Χρήστου Παρθένη, διαψεύδειότι η αστυνομία ήταν στο σημείο πριν την αιματηρή συμπλοκή. Επιμένει μάλιστα στην εκδοχή ότι οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έφθασαν στο σημείο μετά τη δολοφονική επίθεση. 


Πηγή: Βόρεια


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s