Στόχος των διεθνών τοκογλύφων είναι η υποδούλωση της Ελλάδας


Ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά του έχει προβλέψει ότι επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύουν οι πολίτες, αφ’ ενός, για να συντηρείται το καθεστώς και, αφ’ ετέρου, να είναι απασχολημένοι με την επιβίωση για να μην τους μένει χρόνος να αντιδράσουν.
Οι κάτοικοι της  Ελλάδας αλλά και οι κάτοικοι όλων των  ευρωπαϊκών χωρών οδηγούνται όπως αναλύεται στη συνέχεια, εξαπατούμενοι από τις ξενόδουλες κυβερνήσεις τους χωρίς να ενημερωθούν, στην ένδεια, στην δυστυχία και στο αφανισμό. Οι  νέοι μας, αυτοί  των 425 ευρώ όπως υποκριτικά αναφέρουν σχεδόν όλα τα κόμματα (πλην της Χρυσής Αυγής) οδηγούνται σε αδιέξοδο και σε απελπισία, αφού έχασαν κάθε σιγουριά εργασίας που προσφέρει η μόνιμη εργασία. Παράλληλα, έχασαν ή χάνουν και όλα τα εργατικά τους δικαιώματα, ωράρια, κτλ., αφού και αυτά  που παραμένουν  στα χαρτιά αν τα διεκδικήσουν κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο χωρίς δουλειά και αφού από από τη μόνιμη εργασία οδηγήθηκαν στην επί  συμβάσει εργασία, εν συνεχεία στα stage και τελικά για τους λόγους που αναλύονται κατωτέρω, στην ανεργία.
Επί πλέον σε πολλά επαγγέλματα της πράξης (οικοδομικές εργασίες κτλ) βλέπουν βαθμιαία να αντικαθίστανται από όλους τους εργοδότες από την φτηνή εργασία των λαθρομεταναστών.
Για όλους τους ανωτέρω λόγους οι νέοι μας οδηγήθηκαν και οδηγούνται όπως αναφέραμε στην ανασφάλεια και την απελπισία. Και επειδή ένας νέος υπό τις συνθήκες αυτές δεν είναι δυνατόν να κάνει οικογένεια και παιδιά, ο Ελληνισμός  αλλά και τα άλλα έθνη της Ευρώπης οδηγούνται σε σίγουρο αφανισμό. Επιπλέον, επειδή και στις περιπτώσεις που υπάρχει εργασία η αμοιβή της υποβαθμίστηκε και υποβαθμίζεται συνεχώς, υποχρεώνονται και οι γυναίκες να εργάζονται πράγμα που τις υποχρεώνει ή να μην τεκνοποιούν ή να κάνουν συνήθως ένα παιδί.
Για όλα αυτά υπεύθυνες είναι όλες οι κυβερνήσεις και σχεδόν όλα τα ευρωπαϊκά κόμματα που ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του απαράδεκτου διευθυντηρίου των Βρυξελλών, που και αυτό δουλοπρεπώς ακολουθεί και εφαρμόζει της εντολές των ΗΠΑ για την παγκοσμιοποίηση δηλαδή για την ενίσχυση, εις βάρος των λαών της Ευρώπης αλλά και  εις βάρος και του λαού των ΗΠΑ, μόνον του παγκόσμιου κεφαλαίου (κυρίως των ΗΠΑ).
Ως γνωστόν η τέως ΕΟΚ (Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα) ξεκίνησε με σκοπό την ευημερία των ευρωπαίων πολιτών που με κοινές αρχές για όλες τις συμμετέχουσες χώρες θα οδηγούσε βαθμιαία σε περίπου το ίδιο ικανοποιητικό επίπεδο ζωής (σύγκλιση) τους κατοίκους των μετεχουσών χωρών. Υπήρχαν τότε για προφανείς λόγους απαραίτητοι περιορισμοί στο εμπόριο με  τρίτες  χώρες,  ώστε να μην θίγονται τα γενικότερα συμφέροντα των ευρωπαίων πολιτών και των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.
Βεβαίως, η ΕΟΚ ενδιαφερόταν και για την πρόοδο των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, η ενδυνάμωση των οποίων,  με ισχύ όμως των υφιστάμενων περιορισμών εμπορίου με τρίτες χώρες θα επέφερε ευημερία στους ευρωπαίους πολίτες.
Μετά όμως την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είχαμε το δόγμα της παγκοσμιοποιημένης Νέας Τάξης από τον πατέρα Μπους που απέβλεπε  μόνον στην ενίσχυση του παγκόσμιου κεφαλαίου κυρίως των αμερικανικών εταιριών. Το δόγμα αυτό απέβλεπε θεωρικά σε μία Παγκόσμια Οικονομική Αγορά με ανοικτά σύνορα για το εμπόριο τη μετακίνηση πληθυσμών  κτλ., όλων των χωρών. Συνεπώς απέβλεπε πέραν της ενίσχυσης του παγκόσμιου κυρίως αμερικανικού κεφαλαίου και εις την εις βάθος του χρόνου (ίσως πέραν των 100 ετών) σύγκλιση (προς τα κάτω σε επίπεδα φτώχειας) του επιπέδου ζωής των κατοίκων όλων των χωρών του πλανήτη.
Έτσι τώρα οι ευρωπαϊκές επιχειρήσεις έπρεπε να ανταγωνιστούν τα προϊόντα επιχειρήσεων  τρίτων χωρών με ημερομίσθιο ενός ευρώ και με φτηνές τοπικές ύλες. Για να το πετύχουν άρχισαν να συμπιέζουν παντοιοτρόπως την αμοιβή εργασίας, καθώς και το κόστος των τοπικά παραγόμενων και χρησιμοποιούμενων ως πρώτων υλών προϊόντων (γεωργικά και λοιπά) εφόσον ακόμα τους συνέφερε να μην τα εισάγουν εις βάρος των  τοπικών.
Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να μειώνεται η αγοραστική δύναμη των ευρωπαίων πολιτών με όλα τα επακόλουθα για το κράτος. Το κράτος επίσης (π.χ. το ελληνικό) προκειμένου να βοηθήσει,  το κεφάλαιο, τις επιχειρήσεις κτλ., ηθελημένα σχεδόν μηδένιζε τη φορολογία τους με πρώτο αποτέλεσμα τα τεράστια ελλείμματα που το υποχρέωναν να αρχίσει να πωλεί  κάθε κρατική περιουσία (ΟΤΕ, ΔΕΗ, κτλ) και παράλληλα αφού πλέον δεν μπορούσε να εκδίδει χαρτονόμισμα να προβαίνει σε συνεχή δανεισμό και υπερχρέωση της χώρας, με επακόλουθο και τη συνεχή λόγω έλλειψης χρημάτων, μείωση της ποιότητας κάθε παρεχόμενης υπηρεσίας του (παιδεία, υγεία, κτλ). Είναι προφανές επίσης ότι  μία υπερχρεωμένη χώρα ουσιαστικά έχανε την ανεξαρτησία της με όλα τα επακόλουθα και στα εθνικά θέματα.
Παράλληλα, μεγάλες κατασκευαστικές μονάδες άρχισαν να μετακινούνται σε χώρες με φτηνά εργατικά και άλλα πλεονεκτήματα (Κίνα, κτλ) με αποτέλεσμα πλην της απώλειας θέσεων εργασίας να χάνεται βαθμιαία η τεχνογνωσία της Ευρώπης σε πάρα πολλές δραστηριότητες.
Προκειμένου επίσης να μειωθεί στο ελάχιστο η αμοιβή εργασίας,  αλλά και για λόγους βαθμιαίας πολτοποίησης όλων των εθνών σε μία αμερικανικής έμπνευσης κρεατομηχανή, ώστε να πάψουν οι λαοί της Ευρώπης να έχουν τα εθνικά τους χαρακτηριστικά που τους οδηγούσαν να έχουν “απαιτήσεις”,  αλλά και για άλλους λόγους (να γίνουν ευπειθείς και υπάκουοι πολίτες ρομπότ των χωρών της αμερικανικής Νέας Τάξης),  άρχισε και  η γιγάντια  προσπάθεια λαθρομετανάστευσης που βρίσκεται εν εξελίξει.
Επίσης, στη Ελλάδα είχαμε την… τιμή να συγκαλέσουμε το παγκόσμιο Φόρουμ Μεταναστευτικής Πολιτικής για να εξάρουμε πόσον η μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε. εξυπηρετεί του “ρατσιστικούς” ευρωπαϊκούς λαούς. Ως γνωστόν επίσης οι Έλληνες αν και νυχθημερόν καθυβρίζονται ως ρατσιστές για προφανείς λόγους εξουδετέρωσης κάθε αντίρρησης τους, οδηγούνται στο να υποχρεωθούν να αποδεχθούν να φιλοξενήσει η χώρα μας όποιον λαθρομετανάστη από όλον τον πλανήτη το επιθυμεί (όχι ποσοστώσεις στους λαθρομετανάστες, κτλ).
Για  να δημιουργηθεί επίσης  ο πολτός εθνών χωρίς ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (ιστορία, πολιτισμό, θρησκεία)  άρχισαν τα ιδιαίτερα αυτά χαρακτηριστικά των εθνών να βάλλονται ποικιλοτρόπως (ΜΜΕ και πρακτορικές οργανώσεις χρηματοδοτούμενες έξωθεν, πχ CDRC του Σόρος με τους τοπικούς πράκτορες του) συστηματικά και οργανωμένα.
Παράλληλα, είχαμε οργανωμένη προσπάθεια και για άλλα,  που οδηγούσαν στους ανωτέρω παγκοσμιοποιημένους στόχους ουσιαστικής διάλυσης των ευρωπαϊκών εθνών, ώστε να γίνουν χωρίς αντίδραση υποχείρια της αμερικανικής Νέας Τάξης, όπως, διάλυση τη παιδείας, γενικότερη διάλυση του κράτους (αστυνομίας, στρατού, κτλ) και  γενικότερα  άλλων οδηγούσαν σε μία χώρα όπου ο κάθε πολίτης θα είχε ως μόνη μέριμνα του να μπορεί στοιχειωδώς να ζει.
Αξίζει μόνον να τονίσουμε την εξαπάτηση των νέων μας μέσω και της ανωτάτης παιδείας που μετά την πλήρη υποβάθμιση των κανονικών πτυχιακών σπουδών (κομματικοποίηση, καταλήψεις, άσυλα, μη παρακολούθηση, αντιγραφή στις εξετάσεις κτλ.), οδηγεί σε άλλη μία καθολική τεταρτοβάθμια παιδεία μεταπτυχιακών σπουδών, που και αυτή φαίνεται ότι οδηγεί σε μία παιδεία που όλοι θα πρέπει να έχουν και ένα διδακτορικό. Στο τέλος οι περισσότεροι νέοι μας αντιλαμβάνονται σήμερα και θα το αντιλαμβάνονται περισσότερο στο μέλλον, ότι απλά τους εξαπατούσαν, ώστε μάλλον για πολλά χρόνια σπουδάζοντες να μην απαιτούν εργασία που δυστυχώς στο τέλος παρά τα πτυχία τους, λόγω του πλήθους τους, ελάχιστοι θα βρίσκουν και με όρους συνήθως απαράδεκτους.
Επίσης, τι να πει κανείς για το  συνταξιοδοτικό του παρόντος και του μέλλοντος μέσα στα πλαίσια αυτά της παγκοσμιοποιημένης  ΕΕ. Ελάχιστοι θα συμπληρώνουν εισφορές αφού ελεύθερα θα απολύονται γύρω στα 50 τους και όσοι τελικά δικαιούνται την συνεχώς μειούμενη σύνταξη θα τη παίρνουν, όπως οδηγούνται τα πράγματα,  μετά τα 75 τους, αν βέβαια έχουν μέχρι τότε επιζήσει.
Τέλος, είναι προφανές ότι αν δεν υπάρξει αλλαγή, η ΕΕ από μία δύναμη από πάσης πλευράς ανταγωνιστική των άλλων μεγάλων δυνάμεων οδηγείται,  σε απώλεια του πολιτισμού της, σε πλήρη υποβάθμιση της και σε ένα σύνολο κατοίκων πάσης προέλευσης και σε ένα χωρίς υπόληψη είδος προτεκτοράτου των ΗΠΑ.
Τι θα συμβεί λοιπόν; Θα μπορέσει η παρούσα πολιτική κουστωδία να εφαρμόσει και άλλα ανθελληνικά μέτρα; Όχι βέβαια. Ο μόνος που θα μπορέσει να τα περάσει θα είναι μία ευρεία… φιλολαϊκή κυβέρνηση της Αριστεράς και της Προόδου με το Ευρωπαϊκό κόμμα “Νέα Ελλάδα” του “σοσιαλιστή” Σαμαρά που θα πιέζουν σε αυτή την κατεύθυνση. Έλληνες αντισταθείτε!


2 thoughts on “Στόχος των διεθνών τοκογλύφων είναι η υποδούλωση της Ελλάδας

  1. Σαουδική Αραβία : 19-χρονη, θύμα ομαδικού βιασμού από συμμορία … τιμωρήθηκε με 200 κτυπήματα με μαστίγιο και 6 μήνες φυλάκιση . From HEIL GAP ( or mind the GAP)http://heilgap.blogspot.co.uk/2013/09/19-200-6.html

  2. Βερολίνο: Απαγορεύονται πλέον οι Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις εξωτερικών χώρων διότι μπορεί … να προσβάλλουν τους μουσουλμάνους From HEIL GAP (or mind the GAP)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s