ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:

Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΚΑΙ “ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ALPHA”


kasidiaris5
Εφτά ολόκληρες ώρες διήρκησε τελικά η απολογία του εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ενώπιον των Ειδικών Ανακριτών. 
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του makeleio.gr, υποστήριξε ότι η δίωξή του είναι πολιτική και οι κατηγορίες που του αποδίδονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
“Ο Σαμαράς φοβήθηκε την άνοδο της Χρυσής Αυγής στο Δήμο της Αθήνας και ότι θα γινόμουν αύριο Δήμαρχος” τόνισε μεταξύ άλλων σύμφωνα με πηγές του makeleio.gr στην απολογία του προς τους Ειδικούς Ανακριτές. 
Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως που ανέφερε ήταν η αποκάλυψη των στοιχείων του μάρτυρα που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha. Κατήγγειλε πως ο εν λογω μάρτυρας πληρώθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό για να πει αυτά που ακούστηκαν στον τηλεοπτικό αέρα. 
Η απόφαση θα βγει αύριο το πρωί αφού ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες απολογίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής . Οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές… http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=27056&catid=4&Itemid=2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s