ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ‘ΠΑΝΑ’… ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14,8%…!!!

 ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ ΤΟ EXTRA3 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΣΥΧΝΑ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ!

Όλη τη προηγούμενη εβδομάδα ακούγαμε και ξανακούγαμε από τον Άκη Παυλόπουλο πως την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα παρουσίαζε δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει ο σταθμός από τον καθηγητή του Οικονομικού πανεπιστημίου Πανά. Ήρθε η περιβόητη Δευτέρα αλλά μόλις ξεκίνησε το δελτίο…στην θέση του παρουσιαστή καθόταν ο απόστρατος αξιωματικός της αεροπορίας που αποφάσισε στα γεράματα να γίνει δημοσιογράφος, Α.Μυλωνάκης και ανακοίνωσε ότι ο Παυλόπουλος έχει… πονόκοιλο. Περνούσε η ώρα αλλά κουβέντα για την δημοσκόπηση. Τελείωσε το δελτίο ειδήσεων, πουθενά η δημοσκόπηση.


Την επόμενη μέρα πέρασε ο πονόκοιλος του Παυλόπουλου και εμφανίστηκε στην καρέκλα του αλλά πάλι καμιά κουβέντα για την δημοσκόπηση. Τι είχε συμβεί; Ο καθηγητής Πανάς παρέδωσε την Δευτέρα το απόγευμα στην ιδιοκτησία του σταθμού τον φάκελο της δημοσκόπησης που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ 4,3%, την Χρυσή Αυγή 14,8% και τους Ανεξάρτητους Έλληνες 6,3%. Αντιλαμβάνεστε ποιο ήταν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας! Ο Άκης Παυλόπουλος εισηγήθηκε να μην παρουσιαστεί η δημοσκόπηση αυτή γιατί θα χαρακτηριστεί ο ίδιος ως χρυσαυγίτης! 

Για τέτοια ανεξάρτητη δημοσιογραφία μιλάμε. Κάποιοι μας λένε όμως ότι συνομιλίες από το κινητό του τηλέφωνο έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ όταν ο ίδιος επικοινωνούσε με βουλευτές της ΧΑ και τους παρακαλούσε να έρθουν στην εκπομπή του. Δυστυχώς με την συγκεκριμένη δημοσκόπηση την «πάτησε» και το makeleio.gr αφού είχε προαναγγείλει την επίμαχη Δευτέρα την δημοσιοποίηση της και αυτό.
 Πως θα γινόταν; Ο αρχισυντάκτης του δελτίου ειδήσεων του EXTRA Βασίλης Γιώτης είναι και αρχισυντάκτης του makeleio.gr
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s