Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΗΔΗ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ….

symparastasi_(1)
Να λοιπόν που οι πρώτες συνομιλίες μεταξύ μελών της  Χρυσής Αυγής κατόπιν της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου, άρχισαν να βγαίνουν στον αέρα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών.
Συνομιλίες οι οποίες σύμφωνα με την λασπολογία των ΜΜΕ θα αποτελούσαν την απόλυτη καταδίκη του Λαϊκού Συνδέσμου και θα επιβεβαίωναν τον χαρακτηρισμό του, ως εγκληματική οργάνωση.  
Δυστυχώς όμως για όλους αυτούς που στα πάνελ εδώ και μέρες πανηγύριζαν τον όλεθρο μας, τα πρώτα συμπεράσματα που προκύπτουν από αυτές τις συνομιλίες, είναι ότι η τραγική δολοφονία; του Παύλου Φύσσα δεν ήταν προσχεδιασμένη, ή καθοδηγούμενη.
Συγκεκριμένα στο κεντρικό δελτίο του Star Channel ακούστηκε η συνομιλία μεταξύ δυο μελών του Κινήματος μας, από τους οποίους ο ένας είναι μεταξύ των συλληφθέντων. Ο συγκεκριμένος Συναγωνιστής λίγο μετά την δολοφονία, εξέφραζε στον συνομιλητή του, την ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι, λέγοντας συγκεκριμένα,
“επειδή βρέθηκε ένας τρελός που ήθελε να το παίξει Κολοκοτρώνης και έσφαξε το παιδάκι τώρα θα μπλέξει όλη η Τοπική και το υπόλοιπο Κίνημα. Αυτός έρχονταν στα γραφεία κάποιες φορές να πιει καφέ, Δηλαδή τι θα μπορούσαμε να κάνουμε, να βάλουμε στην είσοδο ψυχίατρο να εξετάζει όποιον μπαίνει μέσα;”.
Όσο απλοϊκά είναι αυτά τα λόγια, τόσο αληθή είναι συγχρόνως.
Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι από αυτή την απλή στιχομυθία, προκύπτει ότι οι κατηγορίες που εκτοξεύθηκαν και αφορούσαν το προσχεδιασμένο και την συλλογική ευθύνη κατ ουδένα τρόπο δεν επαληθεύονται.
Φοβερά όμως ήταν τα σχόλια της έγκριτου μεγαλοαστού και μεγαλοδημοσιογράφου κυρίας Μάρας Ζαχαρέα που ακολούθησαν μετά την ακρόαση της τηλεφωνικής συνομιλίας. Η κυρία Ζαχαρέα χαρακτήρισε την εν λόγω συνομιλία ως ανατριχιαστική. Γιατί άραγε;
Ανατριχιαστική γιατί δεν επιβεβαίωσε και δεν επισημοποίησε το παραλήρημα του ψεύδους, της συκοφαντίας και της λασπολογίας που εδώ και ημέρες επιδίδονται νυχθημερόν σύσσωμα τα έμμισθα και εγκάθετα ΜΜΕ προκειμένου να προλειάνουν και να προετοιμάσουν το έδαφος και την κοινή γνώμη για την ανηλεή επερχόμενη καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ο Ηγέτης και οι βουλευτές της οποίας δικάζονται για καθαρά πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους και σε καμία περίπτωση για ποινικούς;
Ανατριχιαστική γιατί αποτελεί την αρχή της δειλά αναπτυσσόμενης αμφισβήτησης σχετικά με το εισαγγελικό πόρισμα, καθώς και για όλο το χαλκευμένο κατηγορητήριο που προβάλλεται μέσω αυτού;
Όχι κυρία Ζαχαρέα, ανατριχιαστική δεν είναι η συνομιλία, απλά αναμενόμενη, όπως και πολλές άλλες που θα παρουσιαστούν σαν αδιάσειστα στοιχεία και θα ξεφουσκώσουν αυτοστιγμεί σαν μπαλόνια.
Ανατριχιαστική και συνάμα αηδιαστική είναι η αναισχυντία και το θράσος σας, όχι για την απόκρυψη και παραχάραξη των συμπερασμάτων που προκύπτουν από αυτή την συνομιλία, όχι για την εναγώνια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την αλήθεια, αυτά ειλικρινά τα αντιπαρερχόμεθα, αλλά για την καταφανή υποτίμηση και περιφρόνηση της νοημοσύνης του ακροατηρίου σας.
Σαν χαριστική βολή της όλης “αντικειμενικής” και “φιλαλήθους” παρουσίασης και ανάλυσης των στοιχείων του κατηγορητηρίου ήταν και η συνομιλία του πολύ κυρίου Νίκου Χατζηνικολάου με τον συνήγορο υπεράσπισης του βουλευτή και Συναγωνιστή μας Ηλία Κασιδιάρη κυρίου Παύλου Σαράκη, ο οποίος αντιμετώπισε και κατέρριψε με την επιχειρηματολογία του το άθλιο κατηγορητήριο των αυτόκλητων εισαγγελέων Ζαχαρέα- Χατζηνικολάου, κάνοντας τον τελευταίο να εκφέρει σαν δικαιολογία όταν είχε βρεθεί πλέον με “την πλάτη στον τοίχο”, “εντάξει εσείς γνωρίζετε και την δικογραφία”, για να λάβει σαν άμεση απάντηση από τον ποινικολόγο κύριο Σαράκη, ο οποίος παρεμπιπτόντως διαγράφηκε με εντελώς “δημοκρατικές” διαδικασίες, από το κόμμα της ΝΔ όπου ανήκε, λόγω του ότι ανέλαβε την υπεράσπιση του Συναγωνιστή, “ελάτε αύριο το πρωί να σας δώσω ένα αντίγραφο”, εννοώντας φυσικά εμμέσως πλην σαφώς ότι κατόπιν τούτου μπορούν να τα ξαναπούν τηλεοπτικά.
Για μια ακόμη φορά θα καταγγείλουμε τον σκιώδη και αχρείο ρόλο των ΜΜΕ τα οποία όχι μόνο επιδίδονται σε ένα κατηγορητήριο στηριζόμενο στο ψεύδος και στην λασπολογία, αλλά ήδη έχουν εκδώσει και ετυμηγορία, μοιράζοντας μάλιστα και σε κάποιες περιπτώσεις και χρόνια φυλάκισης.
Συναγωνιστές αυτές τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται το Κίνημα, αυτές τις στιγμές που οι Συναγωνιστές μας είναι κρατούμενοι, αντιμετωπίζοντας ένα ψευδές κατηγορητήριο, όλοι μας πρέπει να σταθούμε επάξια επί των επάλξεων, χαλυβδώνοντας την θέληση μας και παραμερίζοντας τους τυχόν δισταγμούς μας.
Ήδη οι πρώτες αχτίδες φωτός έχουν αρχίσει να φαίνονται μέσα στο απόλυτο σκοτάδι. Η όλη συνωμοσία που έστησε η αστική δημοκρατία εις βάρος του Εθνικιστικού Κινήματος, έχει αρχίσει να κλονίζεται και να αμφισβητείται από ποινικολόγους, ελάχιστους δημοσιογράφους και καθημερινά όλο και περισσότερους απλούς πολίτες.
Ας δείξουμε σθένος και αποφασιστικότητα δικαιώνοντας το μαρτύριο των φυλακισμένων Αγωνιστών.
Πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει και όλοι οι Συναγωνιστές θα είναι ξανά μαζί μας.
Ψηλά το κεφάλι Έλληνες!
shmaia 2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s