1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΛΗΣΤΕΨΕ Ο ΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟ


Λήστευαν το δημόσιο χρήμα

Στο φως έρχονται όλοι οι συγκλονιστικοί διάλογοι μεταξύ του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γενικού Διευθυντή Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκου.

Στην εκπομπή «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρουσιάζεται η δημοσιογραφική έρευνα για το σκάνδαλο με τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Οι δύο βασικοί εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αναφέρονται συγκεκριμένα σε επιχειρηματίες, δημοσιογράφους αλλά και ισχυρά πολιτικά πρόσωπα εντός και εκτός Ελλάδας!

Όπως θα αποκαλυφθεί σήμερα το βράδυ από την εκπομπή «Ζούγκλα» (EXTRA 3) αλλά και από το zougla.gr στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των κρίσιμων ημερών, προκειμένου να μην ανοίξουν οι επίμαχοι λογαριασμοί, εκταμιεύτηκαν ιλιγγιώδη ποσά για τρεις Έλληνες υπουργούς και έναν της αλλοδαπής. Τον Ελβετό υπουργό Christoph Blocher.

To υλικό που βρίσκεται στα χέρια της «Ζούγκλας» περιλαμβάνει διαλόγους, φρασεολογία, που δύσκολα μπορεί να αφήσει την παραμικρή αμφιβολία για το παραμάγαζο που επί χρόνια είχε στηθεί μέσα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

με αποτέλεσμα να ζημιωθεί το ελληνικό δημόσιο κατά ένα δις ευρώ!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s