Σχέδιο πρόωρων εκλογών επί τάπητος μεταξύ Σαμαρά – Δένδια …

Πιθανό το ενδεχόμενο να στηθούν κάλπες τον Νοέμβριο.
Πολλά βήματα πιο κοντά στην υλοποίηση του σεναρίου που προβλέπει την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, φαίνεται πως οδεύει ο Πρωθυπουργός.
Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει επικοινωνιακά τις αστυνομικές και δικαστικές εξελίξεις γύρω από την Χρυσή Αυγή στην αιχμή του δόρατος και κάθε μέρα που περνάει αποδεικνύεται ότι στόχος τόσο του Μεγάρο Μαξίμου όσο και των μέσων ενημέρωσης της διαπλοκής είναι να κυριαρχήσει η υπόθεση της Χρυσής Αυγής στην θεματολογία του δημόσιου διαλόγου.
Και αυτό δεν γίνεται τυχαία: όπως έχουμε γράψει ξανά και ξανά η Χρυσή Αυγή γίνεται το επικάλυμμα των αρνητικών εξελίξεων που προμηνύονται για την οικονομία και για ένα τρίτο μνημόνιο για την χώρα μας. Όσο αυτό συμβαίνει, τόσο κυριαρχεί και η άποψη για να βγάλει ο Σαμαράς από το μανίκι του χαρτί των πρόωρων εκλογών.
Όσο η επικαιρότητα κυριαρχείται από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής τόσο συνεργάτες του Πρωθυπουργού πιστεύουν ότι η κυβέρνηση αποφεύγει να χρεωθεί την αρνητική χροιά των όσων παρασκηνιακά διαδραματίζονται σε επίπεδο οικονομίας με τους δανειστές μας.
Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ του newsbomb.gr την τελική απόφαση θα την πάρει ο Πρωθυπουργός έπειτα όμως όχι από συνεννόηση με τους στενούς του συνεργάτες αλλά τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη, Νίκο Δένδια.
Σαμαράς και Δένδιας βρίσκονται σε διαρκή καθημερινή επικοινωνία καθώς από το τις εξελίξεις γύρω από την Χρυσή Αυγή, τις οποίες παρακολουθεί από κοντά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, θα εξαρτηθεί και ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών.
Εξίσου ασφαλείς πληροφορίες λένε μάλιστα ότι ο κ. Δένδιας σε κλειστή σύσκεψη που συγκάλεσε στο Υπουργείου, έδωσε εντολές να κλείσουν όλες οι εκρεμμότητες μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη.
Αυτό είναι σε άμεση συνάρτηση με την σκέψη που υπάρχει στο μυαλό του Πρωθυπουργού να στήσει κάλπες το αργότερο μέσα στο Νοέμβρη, προκειμένου να καρπωθεί πολιτικά την “εξάρθρωση” της Χρυσής Αυγής, και να παρουσιάσει έτσι η κυβέρνηση ότι υπερασπίζεται την Δημοκρατία και τα ιδανικά της.
Το βέβαιο είναι ότι μία τέτοια απόφαση θα έχει πολύ υψηλό ρίσκο καθώς παρά τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν την Χρυσή Αυγή με μειωμένα τα ποσοστά της, η οργάνωση του Νίκου Μιχαλολιάκου έχει ισχυρά ερείσματα στις λαϊκές φτωχογειτονιές, στον κόσμο δηλαδή που παρά τις συλλήψεις των Χρυσαυγιτών, υφίσταται καθημερινά τις δραματικές επιπτώσεις των Μνημονίων και των καταστροφικών πολιτικών.
newsbomb

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s