Ας μιλήσει πρώτα για τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ Ακούστε καλά, κ. Βενιζέλο!


Η δριμύτατη επίθεση που δέχτηκε η «δημοκρατία» μας από ένα κόμμα και τον αρχηγό του, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε φροντίσει να μας ενημερώσει ότι «όποιος τάσσεται εναντίον του Μνημονίου ταυτίζεται με τη Χρυσή Αυγή», φανερώνει τον πανικό στον οποίο βρίσκεται. Η
«δημοκρατία» εκδίδεται από εταιρία (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.), η οποία απασχολεί 200 εργαζομένους, έχει ονομαστικές μετοχές και είναι απόλυτα συνεπής στις φορολογικές και λογιστικές της υποχρεώσεις. Ηδη ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, σύντροφος του κ. Βενιζελου, βρίσκεται κατηγορούμενος για παρόμοιες δηλώσεις, κατόπιν αγωγής που του ασκήθηκε από τη «δημοκρατία» μας.

Αντιθέτως, το ΠΑΣΟΚ δεν έχει καταφέρει να δώσει επαρκείς εξηγήσεις τόσο για τα μαύρα ταμεία του όσο και για τα διάφορα ποσά που κατά καιρούς στελέχη του (π.χ. ο Θ. Τσουκάτος) δήλωσαν ότι έχουν παραλάβει για λογαριασμό του.

Καλό θα ήταν οι αρμόδιες Αρχές, που τόσο επιπόλαια επικαλείται ο κ. Βενιζέλος, να ασχοληθούν με τις εκκρεμείς αυτές υποθέσεις και να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό και το Κοινοβούλιο για τα πορίσματά τους. Τέλος, αντί το ΠΑΣΟΚ και ο κ. Βενιζέλος να δυσφημούν αορίστως, θα προτιμούσαμε να διαψεύσουν τα 90+1, τουλάχιστον, σκάνδαλα στα οποία εμπλέκονται και στα οποία αναφέρεται το δημοσίευμα της «κυριακάτικης δημοκρατίας».
http://www.dimokratianews.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s