Εγκεφαλικο στο καθεστώς – Πρώτο κόμμα με 39% η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του zougla.gr

Έσπασε τα κοντέρ και έσκισε τα πτυχία των δημοσκόπων η μεγάλη διαδικτυακή δημοσκόπηση τουzougla.gr που παρουσιάστηκε πριν λίγο στο Extra 3 και στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.

 Η οργή των Ελλήνων για τις άδικες και παράνομες πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής γύρισε μπούμερανγκ στους σχεδιαστές της άθλιας σκευωρίας.


Σε σύνολο πάνω από 50.000 χρηστών του διαδικτύου, στον ιστότοπο zougla.gr, μια ιστοσελίδα που ανέκαθεν διάκειται εχθρικά απέναντι στους Έλληνες Εθνικιστές, η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται πρώτο κόμμα με 39%. Κι αν αυτό ίσως φαίνεται υπερβολικό, αναδεικνύει την τάση του κοινού, όπως παραδέχτηκε και ο παρουσιαστής, που έχει εκνευριστεί με τις γελοιότητες των καναλιών και των ψευδομαρτύρων για γιάφκες σε μοναστήρια, υπαρχηγούς και ταξίαρχους, κέρβερους και πύργους και… κουρεμένα αρνιά, αλλά κυρίως επειδή φαίνονται ξεκάθαρα οι πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τος διώξεις των Συναγωνιστών.
Τα ευρήματα ακόμα και στο σταθμισμένο δείγμα ήταν κόλαφος για το σύστημα, καθώς η μαύρη προπαγάνδα κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος καταρρέει με πάταγο! Πάνω από 1 στους 2 Έλληνες έχει καταλάβει πως τα κίνητρα του σόου Δένδια είναι πολιτικά.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη, καθώς τα κόμματα λαμβάνουν:

ΝΔ 19,3%
Σύριζα 19,1%
Χρυσή Αυγή 14,9%
ΑΝΕΛ 5,9%
ΚΚΕ 5,4%
Πασόκ 5,1%
Λαός 4,3%
Δημάρ 1,6%
Σημαντικές τέλος είναι οι κάρτες και με τις συσπειρώσεις των κομμάτων, όπου φαίνεται πως οι διαρροές ΝΔ και Σύριζα προς την Χρυσή Αυγή συνεχίζονται κανονικά και οι Έλληνες Εθνικιστές ανεβαίνουν συνεχώς. Συγκεκριμένα,16% εγκαταλείπουν το “μαντρί” του Φον Αντωνάκη, ενώ και το 12,6% των ψηφοφόρων του Σύριζα έρχεται προς την Χρυσή Αυγή.


Δεν χρειάζεται κανένα περαιτέρω σχόλιο. Περαστικά και πολλά μπουκάλια ξύδι σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και το αντισυνταγματικό τόξο. Οι Έλληνες αφυπνίστηκαν και στέκονται δίπλα στον αγνό, νόμιμο και απροσκύνητο Αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Ερχόμαστε! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s