ΕΚΤΑΚΤΟ : ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

ΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΡΥ… 


100808_JDW_WaterGun_0029
Γράφει ο Αντίοχος.
Ρίγη συγκίνησης διαπερνούν τους δημοκράτες όλης της χώρας, στο άκουσμα της συγκλονιστικής είδησης ότι βρέθηκε επιτέλους ο κρυμμένος οπλισμός της Χρυσής Αυγής. Την ανακάλυψη του… αιώνα, έκαναν τυχαία εχθές αλλοδαποί εργάτες που πραγματοποιούσαν έργα σε πεζόδρομο της λεωφόρου Θηβών! Τα πρώτα ευρήματα είναι ένα οξειδωμένο βήμα όλμου, ένας κάλυκας και δύο πυροκροτητές χειροβομβίδας. Στο σημείο έχουν σπεύσει ο φον Αντωνάκης αυτοπροσώπως, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, ο Μάκης Βορίδης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ο αντιπρόεδρος Ευάγγελος, ο Φώτης Κουβέλης, η ομάδα του «Ιού» και άλλα βασικά στελέχη του συνταγματικού τόξου, ο Αμερικανός ο Γερμανός και ο Ισραηλινός πρεσβευτής, πολυάριθμη αντιπροσωπεία του ΚΙΣ, καθώς και όλα τα τηλεοπτικά κανάλια με τις κάμερες αναμμένες, για να σας μεταφέρουν αμέσως εικόνες κατά παγκόσμια αποκλειστικότητα. Ειδικά συνεργεία Πακιστανών-θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων (τους οποίους προσέφερε ευγενώς η Πακιστανική Κοινότητα και η ΑΝΤΑΡCIA) εργάζονται πυρετωδώς για την εξόρυξη του οπλισμού. Ρόλο επιστάτη παίζει ο αναρχικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Διαμαντόπουλος, με βοηθούς κουκουλοφόρους της βίλα Αμαλία. Τα απαραίτητα μηχανήματα για την εξόρυξη τα έχει παραχωρήσει (με το αζημίωτο πάντα…) η εταιρεία «Άκτωρ» του Big Boss. Λόγω του… συνωστισμού που παρατηρείται, την όλη επιχείρηση συντονίζει η Μαρία Ρεπούση, ενώ για την τήρηση της τάξης και την απομάκρυνση των περίεργων, ο σύντροφος Κουτσούμπας έχει στείλει επιτόπου πέντε διμοιρίες των ΚΝΑΤ, τις πιο άγριες που διαθέτει (μάλλον πρόκειται για τους φύλακες της βουλής όταν ψηφιζόταν το Μνημόνιο). Επικεφαλής τους (και με τα ρόπαλα ανά χείρας) είναι οι σύντροφοι Παλουκόγιαννης και Μανουσογιαννάκης, που φέρουν κόκκινο περιβραχιόνιο με την μορφή του Στάλιν σε λευκό κύκλο. Τους συντονίζει με τον ασύρματο από την Εκάλη (γιατί δεν αδειάζει, κάνει μανικιούρ-πεντικιούρ), η Λιάνα Κανέλλα! Τέλος, στο σημείο ευρίσκεται ο μητροπολίτης Σισανίου Παύλος, ο οποίος απευθύνει δεήσεις να βγει ο οπλισμός σώος!
(ΥΓ) 1: Ήδη, βρίσκεται σε ετοιμότητα (φορώντας τη μεγάλη του στολή) στη ΓΑΔΑ ο ταξίαρχος Πρετεντέρης, ο οποίος δηλώνει πανέτοιμος «ν’ αρχίσουμε τις συλλήψεις».
(ΥΓ) 2: Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι τώρα πληροφορίες, σε τούνελ 150 μέτρα κάτω από το έδαφος και μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο τούνελ, βρίσκονται τα τανκς με τα οποία η Χρυσή Αυγή θα έμπαινε στη βουλή, σύμφωνα με τον «Ψευδομάρτυρα Γ’» (ή τον Δ΄, ή τον Ε΄, θα σας γελάσουμε).
(ΥΓ) 3: Επιτόπου έχουν μεταβεί και οι εθνικοί ανακριτές της υπόθεσης Χρυσή Αυγή, ενώ έχει διαμορφωθεί (φυσικά από την εταιρεία του Big Boss) ειδική αίθουσα καταθέσεων ψευδομαρτύρων, καθώς και αίθουσα αναμονής, στην οποία τους προσφέρονται καφέδες, αναψυκτικά και λουκούμια (με μπόλικη λουκουμόσκονη). Μάλιστα, οι ψευδομάρτυρες είναι τόσο πολλοί, που αφού ολοκληρώθηκε η αρίθμησή τους μέχρι το Ω΄, συνεχίζεται ως Α1, Β1, κ.τ.λ. Για την ιατρική τους φροντίδα (σε περίπτωση που τους πιάσει κρίση), διατίθενται βεβαιωμένα προοδευτικοί ψυχίατροι και ειδικευμένο στη χρήση ζουρλομανδύα νοσηλευτικό προσωπικό.
(ΥΓ) 4: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από τις πρώτες καταθέσεις-φωτιά των ψευδομαρτύρων, προκύπτει ενεργός συμμετοχή του αρχηγού και όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην απόκρυψη του οπλισμού, για την οποία χρησιμοποιήθηκαν οι Πακιστανοί, στους οποίους η εγκληματική αυτή οργάνωση έδινε είδη ρουχισμού –που προσέφεραν αγαθιάρηδες πολίτες, νομίζοντας πως θα δοθούν στους φτωχούς- για να τα πουλάνε στα παζάρια, κι έπαιρνε ποσοστά. Από στιγμή σε στιγμή αναμένονται συλλήψεις των ασύλληπτων βουλευτών, στελεχών, μελών και ψηφοφόρων (καθώς και των συγγενών και φίλων αυτών) του νεοναζιστικού μορφώματος.
(ΥΓ) 5: @#@#$#w$$%d&*^%^&*& ΑΝΑΘΕΜΑ! Παραλείπεται… (Μας έφαγε η λογοκρισία)!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s