Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ !ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ!

Ο Αλέν Ντελόν στηρίζει Εθνικό Μέτωπο

Ο διάσημος Γάλλος σταρ Alain Delon βγήκε και υποστήριξε το Εθνικό Μέτωπο (FN). Σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στην ελβετική εφημερίδα Le Matin, ο ηθοποιός, ο οποίος στην μακρόχρονη καριέρα του έχει γυρίσει περίπου 100 ταινίες, περιέγραψε την άνοδο του Εθνικού Μετώπου ως «ενθαρρυντική».

Ο Ντελόν είπε ότι “εγκρίνει” την πρόοδο του κόμματος, την οποία απέδωσε σε μια γενική αίσθηση κατήφεια η οποία οφείλεται στην έλλειψη πολιτικής δράσης.

 «Επιτέλους! Το Εθνικό Μέτωπο είναι απολύτως σταθερό στις θέσεις του. Ο κόσμος δεν αντέχει πια τα παλιά κόμματα και τον τρόπο που μιλάνε και αντιμετωπίζουν τα προβλήματα. Θέλουν δράση, θέλουν κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.
 Όπως εξήγησε: «Ο κόσμος γνώρισε μία Γαλλία διαφορετική επί Ντε Γκολ και Μιτεράν. Για αυτό το Εθνικό Μέτωπο, όπως τοMCG (Geneva Citizens’ Movement ελβετικό κίνημα στη Γενεύη που θεωρείται «ακροδεξιό»), καταλαμβάνουν μία σημαντική θέση, για αυτό το εγκρίνω, το προωθώ και το κατανοώ καλά».

Σύμφωνα με δημοσκόπηση για το Nouvel Observateur το κόμμα της Λε Πεν συγκέντρωσε 24%, με αποτέλεσμα να προηγείταικατά δύο μονάδες του δεξιού Ump και κατά πέντε του κυβερνώντος κόμματος.

 Σε ερώτηση για το αν το κόμμα της Λεπέν θα περάσει από τα λόγια στην πράξη, ο Ντελόν απάντησε ότι θα είναι ικανοί να υλοποιήσουν όσα υποστηρίζουν όταν καταφέρουν να έχουν πίσω τους ένα σταθερό εκλογικό σώμα. Μάλιστα, μίλησε σαν να ανήκει ενεργά στο κόμμα, λέγοντας: «Δεν θα τα καταφέρουμε χωρίς την στήριξη του λαού. Εδώ και χρόνια οι Λε Πεν, πατέρας και κόρη, αγωνίζονται, αλλά αγωνίζονται μόνοι. Τώρα, για πρώτη φορά, δεν είναι πια μόνοι. Έχουν τους Γάλλους μαζί τους. Και αυτό είναι σημαντικό».

 Την ίδια ώρα, ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ αντιδρά στη δημοσκόπηση και προσπαθεί με δηλώσεις του στο Nouvel Observateur να στείλει ένα μήνυμα στους Γάλλους ψηφοφόρους, δηλώνοντας ότι πρέπει να «υψώσουμε το ανάστημά μας μπροστάστα άκρα».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s