Πολύ κοντά στα κρυμμένα τανκς της Χρυσής Αυγής η Αντιτρομοκρατική – ΒΙΝΤΕΟ Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/polu-konta-sta-krummena-tanks-ths-chrushs-aughs-h-antitromokratikh-binteo#.Ulb1hdLt_Fo#ixzz2hLWymIXk

Αποφασισμένοι να τραβήξουν την γελοιότητα με τα όπλα και τα τανκς της Χρυσής Αυγής μέχρι εκεί που δεν πάει, εμφανίζεται η πολιτική ηγεσία του Προ – Πο και τα παπαγαλάκια των καναλιών. Παρόλο που έχουν καταντήσει καταγέλαστοι σε όλο το πανελλήνιο, συνεχίζουν με στόμφο και σοβαρό ύφος να μιλάνε για κρύπτες, όπλα και ελέγχους σε μοναστήρια! Ο… έγκυρος αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ μάλιστα μεταφέρει την αποκλειστική πληροφορία πως χρησιμοποιήθηκαν και ειδικοί σκύλοι για να οσμιστούν τα εκρηκτικά και ηλεκτρονικοί ανιχνευτές.
Το αποτέλεσμα όπως πάντα το ίδιο: Τζίφος! Μάλιστα για να περιορίσουν την κατακραυγή αστυνομικές πηγές άρχισαν να διαρρέουν πως ο λόγος που δεν εντοπίζονται τα… χιλιάδες όπλα είναι ότι οι υπεύθυνοι φύλαξης των κρυπτών πρόλαβαν και τα μετέφεραν! Τους παραδίδουμε στη χλεύη του κοινού.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s