ΒΟΜΒΑ: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για τον Κορυδαλλό μαζί με τους Χρυσαυγίτες!
Ξέρουν στον ΣΥΡΙΖΑ τι τους περιμένει και δημιουργούν κλίμα; Η εφημερίδα Αυγή ,που είναι η επίσημη φωνή του ΣΥΡΙΖΑ με σημερινό δημοσίευμα της κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο έχει και την κάλυψη του Ευάγγελου Βενιζέλου που σκοπό έχει να…στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βίας. Μάλιστα αναφέρει πως γίνεται συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
 Συγκεκριμένα στο άρθρο που υπογράφει «ειδικός συνεργάτης» αναφέρεται πως το σχέδιο «ξεφεύγει από κάθε έννοια και της πιο οξυμένης δημοκρατικής αντιπαράθεσης και αποτελεί επικίνδυνη, για τη δημοκρατία και την ομαλότητα, πολιτική προβοκάτσια κατά της Αριστεράς και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ». 
 Μάλιστα προσθέτει ότι το έχουν «εισηγηθεί οι ακραίοι σύμβουλοί του και συζητεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Αυτό προκύπτει από πληροφορίες, ακριτομύθιες, δημόσιες δηλώσεις, αλλά και διαρροές που έχουν ως πηγή τους στελέχη της ΕΥΠ, μετριοπαθείς προσωπικότητες της Ν.Δ., αλλά και “βιαστικούς” του Μαξίμου». 
 Στόχος συνεχίζει το άρθρο είναι «η θεωρία των άκρων, από τα μαλλιά της οποίας πιάστηκε η ομάδα Σαμαρά-Βενιζέλου για να αποφύγει τον πολιτικό και εκλογικό καταποντισμό, εξελίσσεται σε σκοτεινή, ανεύθυνη και εμπρηστική προσπάθεια να πληγούν τα κινήματα αντίστασης, η Αριστερά και πρωτίστως ο ΣΥΡΙΖΑ με την επιστράτευση παρακρατικών μηχανισμών, αλλά και τομέων του κράτους». 
 Τι γράφει ο ειδικός συνεργάτης: «Να χτυπηθεί η αριστερή βία, είναι το σύνθημα του Μαξίμου προς τα δυναμικά στηρίγματα της πολιτικής Σαμαρά τόσο στην αστυνομία και την ΕΥΠ, όσο και στη Δικαιοσύνη. Σειρά έχει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι το παρασύνθημα, ενώ έχουν τεθεί ήδη σε ετοιμότητα οι μηχανισμοί εκείνοι που ανέλαβαν να επιβεβαιώσουν στην πράξη τη θεωρία των δύο άκρων». 
 Υποστηρίζει επίσης ότι υπάρχουν τρεις συνιστώσες στο σχέδιο το οποίο έχει επεξεργαστεί μικρή ομάδα “σκληρών” του Μαξίμου. Προβλέπει: Τον βομβαρδισμό της κοινής γνώμης με την τοξική προπαγάνδα κατά της “αριστερής βίας”, την οποία έχει υιοθετήσει πλήρως ο πρωθυπουργός και διακινούν πρωτίστως οι άνθρωποί του. Το γεγονός ότι η σχετική θεωρία δεν περνάει στην κοινή γνώμη, αντί να αποθαρρύνει τους εμπνευστές της, τους ωθεί, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, σε ακόμα μεγαλύτερες ακρότητες και σε προσπάθεια να “αποδείξουν” την ισχύ της αξιοποιώντας κάθε νομιμοφανές ή παράνομο μέσο. 
Τη συστηματική παρακολούθηση των τηλεφώνων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με την ελπίδα ακριβώς να στοιχειοθετηθεί η σχέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης με οποιαδήποτε μορφής βία. Την κινητοποίηση των προθύμων στο δικαστικό σώμα, οι οποίοι θα αναλάβουν να γενικεύσουν τις Σκουριές και να περάσουν την “αντιεγκληματική” νομοθεσία από τα κινήματα αντίστασης στην Αριστερά. 
 Υπενθυμίζει επίσης ότι το σύνθημα εφαρμογής του σχεδίου, έδωσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός διακηρύσσοντας από την Ουάσιγκτον ότι εκτός από τη Χρυσή Αυγή πρέπει να αντιμετωπιστεί και “η ακραία αντιπολίτευση που μιλάει για έξοδο από το ΝΑΤΟ, το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση”. 
 Ο Ειδικός Συνεργάτης περιγράφει πως το “σχέδιο ανωμαλίας”, όπως το αποκαλεί, ανέλαβαν να προωθήσουν άνθρωποι του Αντώνη Σαμαρά. Και παραθέτει: Τη δήλωση Βορίδη ότι η κυβέρνηση θα σταθεί αποφασιστικά απέναντι στην πολιτική βία, «και της Χ.Α. και της Άκρας Αριστεράς… 
Το ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολα σε μια οικονομική κρίση, δεν θα την οδηγήσει σε εμφύλιο. Και όσοι υποτίμησαν τη δύναμη του κράτους, σύντομα θα διαπιστώσουν ότι εξετίμησαν λάθος τα δεδομένα». Τις δηλώσεις Λαζαρίδη, ο οποίος, εν μέσω μάλιστα της οργής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, διατύπωσε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται εκτός συνταγματικού τόξου. Και τη δήλωση του φίλου και συμβούλου του πρωθυπουργού, Φαήλου Κρανιδιώτη, ο οποίος, απευθυνόμενος “στα παιδιά της Τσίπρας και Κολλητοί Α.Ε.», αποκάλυψε ότι θα ακολουθήσει «καταστολή της ανομίας και της βίας χωρίς διακρίσεις… με πολιτική αχρωματοψία”.
 Και για να κάνει σαφέστερες τις απόψεις του προειδοποιούσε τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του Διαδικτύου ότι έρχονται “βραχιόλια”. Μας παρακολουθούν Στο άρθρο αναφέρεται κάτι πολύ σοβαρό: «Σύμφωνα με “βαθύ λαρύγγι” της ΕΥΠ, ήδη αρκετές μονάδες της εν λόγω υπηρεσίας ασχολούνται με την Αριστερά κα ειδικά με τον ΣΥΡΙΖΑ.
 Η πρόσφατη ερώτηση του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το κατά πόσο χρησιμοποιούνται νόμιμα οι κοριοί της ΕΥΠ αποκαλύπτει ότι ακόμα και μέσα στη Ν.Δ. υπάρχουν στελέχη που ανησυχούν και δεν έχουν καμιά εμπιστοσύνη στον έμπιστο του πρωθυπουργού Νίκο Δένδια.
 Ακόμα πιο αποκαλυπτική όμως είναι η πληροφορία που δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει ο συνήθως καλά πληροφορημένος για τις δραστηριότητες των μυστικών υπηρεσιών Γιώργος Καρατζαφέρης, ότι εδώ και καιρό έχουν υπό παρακολούθηση το τηλέφωνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να “δέσουν” τη σχέση του με το κίνημα στις Σκουριές.» Παρακολουθούνται τα τηλέφωνα βουλευτών της Μακεδονίας Στο άρθρο αναφέρεται ότι «Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες, στο στόχαστρο της ΕΥΠ δεν είναι μόνο στοχοποιημένος λόγω δημόσια διατυπωμένων απόψεών του βουλευτής της Μακεδονίας, αλλά και βουλευτές της Θεσσαλονίκης, των οποίων επίσης τα τηλέφωνα και οι κινήσεις παρακολουθούνται. 
Όπως επίσης υπό συστηματική παρακολούθηση είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας τουλάχιστον βουλευτής του ΚΚΕ και στελέχη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.”
 Λέει επίσης ότι άνθρωποι του πρωθυπουργού καυχιώνται ότι “η εξάρθρωση του μαύρου, δηλαδή της Χρυσής Αυγής, είναι πρόβα τζενεράλε για το “συντριπτικό πλήγμα στο κόκκινο”, δηλαδή στην Αριστερά». Διαψεύδει ο Κεδίκογλου το δημοσίευμα Η κυβέρνηση διαψεύδει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Αυγή» περί «στησίματος προβοκάτσιας» εκ μέρους της (κυβέρνησης). 
«Ακόμα και η πιο απίστευτη γελοιότητα, ακόμα και η πιο ακραία φαντασιοπληξία πρέπει να έχουν τα όρια τους», δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου. 
«Για να μη σκεφτούμε τίποτα χειρότερο για τη σκοπιμότητα του συγκεκριμένου δημοσιεύματος», προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Όλο το παραπάνω κείμενο είναι αντιγραφή από το iefimerida.gr
 Tο αποκλειστικό ρεπορτάζ του planet-greece Σύμφωνα με δικό μας “ειδικό συνεργάτη” στο ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταλάβει τι έρχεται και η εντολή από την Κουμουνδούρου είναι να δημιουργηθεί κλίμα με τέτοιου είδους άρθρα.
Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ μας ,ήδη δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχει εξακριβωθεί πως εμπλέκονται σε τουλάχιστον δύο “τρομοκρατικές” επιθέσεις,έτσι θα βαφτιστούν και έρχεται η σειρά τους.
Με τα στοιχεία που έχουν προκύψει εναντίον τους,στο ΣΥΡΙΖΑ,που τα γνωρίζουν και δεν μπορούν να τα αμφισβητήσουν αφού ήταν ένθερμοι υποστηρικτές των μεθόδων που ακολουθήθηκαν στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής, πιστεύουν πως η κυβέρνηση ψάχνει να βρει ευκαιρία για να ακολουθήσει τον ίδιο σχεδόν δρόμο που ακολούθησε με τη Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό”τρέχουν για να προλάβουν”.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και στις δύο περιπτώσεις ,αποκαλύφθηκε τυχαία η εμπλοκή των δύο βουλευτών ,μέσα από νόμιμες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ,έπειτα από εισαγγελικές εντολές για τη διαλεύκανση των δύο “τρομοκρατικών” επιθέσεων.
Όλοι πλέον καταλαβαίνουμε για πιο λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ διαφώνησε με την τροπολογία σχετικά με την χρηματοδότηση κομμάτων που εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες και για πιο λόγο έχει ξεκινήσει την ιστορία σχετικά με τις παρακολούθησεις τηλεφώνων.
Προκειμένου την κατάληλη στιγμή ,αν το ρεπορτάζ μας επαληθευτεί,να βγεί και να μιλήσει για στημένη προβοκάτσια. Ας περιμένουμε να δούμε αν οι εξελίξεις θα μας διαψεύσουν! planet-greece

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s