ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ-Ολομέτωπη επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – Τους "έδειξε" για Marfin και Σκουριές!

– “Βια δεν ήταν μόνο στο Πέραμα αλλά και στον εμπρησμό της Marfin”, είπε ο πρωθυπουργός
– “Καμμία ανοχή στην παρανομία και σε πράξεις βίας που υπονομεύουν την Δημοκρατία”
– “Παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έγιναν μόνον από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και από άλλους”
– “Δεν υπάρχει καλή και κακή βία”, είπε ο Σαμαράς

Οι φράσεις “καμμία ανοχή στην παρανομία και σε πράξεις βίας που υπονομεύουν την Δημοκρατία”, “παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έγιναν μόνον από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και από άλλους”, και: “Δεν υπάρχει καλή και κακή βία”, έδωσαν το στίγμα στο οποίο θα κινηθεί από εδώ και στο εξής η στάση πλεον του ίδιου του πρωθυπουργού απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό, αναμένεται να πυροδοτήσει νέο κύκλο αντιπαράθεσης και μετωπικής σύγκρουσης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση.

«Καμία ανοχή στην παρανομία και σε πράξεις βίας που υπονομεύουν τη Δημοκρατία. Να σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της έντασης που οδηγεί στη βία και τον φαύλο κύκλο της βίας που οδηγεί στην ένταση», δήλωσε ο Σαμαράς, μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.

Μπηχτές για τον ΣΥΡΙΖΑ


“Παραβιάσεις της νομιμότητας δεν έγιναν μόνον από τη Χρυσή Αυγή, αλλά και από άλλους. Εγκληματική βία δεν ασκήθηκε μόνο στο Πέραμα, ασκήθηκε και στον εμπρησμό της Μαρφίν. Ευθύνη όλων είναι να καταδικάζουν κάθε μορφή βίας και να αποδοκιμάζουν τις εκφράσεις βίας και όχι να πηγαίνουν μάρτυρες υπεράσπισης σε δίκες δολοφόνων. Ορμητήρια κουκουλοφόρων, εντοπίζονται και εξουδετερώνονται. Κάποιοι ενοχλούνται- ας ενοχλούνται. Όσο το αίσθημα ασφάλειας εμπεδώνεται τόσο κι οι νεοναζί θα απομονώνονται». Δεν υπάρχει καλή και κακή βία, επισήμανε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι για τα γεγονότα στη Μαρφίν και στις Σκουριές θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Κορυφώνοντας την επίθεσή του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δημοκρατικό κόμμα δεν μπορεί να κάνει διάκριση ανάμεσα στην καλή και κακή βία και καλώ όλα τα κόμματα να στηρίξουμε τη νομιμότητα, χωρίς υποσημειώσεις και “ναι μεν αλλά”. Η θεωρία της καλής και κακής βίας τροφοδοτεί τη βία και τον εξτρεμισμό».
ΠΗΓΗ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s