ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ "Συλλάβετε, όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ"
Σε μια τοποθέτηση που θα συζητηθεί προχώρησε η Χριστίνα

Σιδέρη, στέλεχος της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών, η οποία απαντώντας στην μητέρα του δολοφονηθέντα Φύσσα που είπε πως «όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, είναι και αυτοί δολοφόνοι του παιδιού μου», ζήτησε να συλληφθούν όλα τα μέλη και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για αρκετές δολοφονίες, όπως αυτές της Marfin.
Σε ανάρτηση της στο facebook, η Χριστίνα Σιδέρη ζήτησε την σύλληψη των κομμάτων της Αριστεράς και των ψηφοφόρων τους για δολοφονίες της 17 Νοέμβρη όπως του Παύλου Μπακογιάννη και του Κωστή Περατικού, αλλά και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως για τις δολοφονίες της Marfin.

Κλείνοντας μάλιστα το κείμενο της, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ έγραψε: «Τώρα μπορώ να ανακράξω και εγώ Φύσσα ζεις εσύ μας οδηγείς».

Πάντως πρέπει να πούμε ότι δεν είναι σωστό να απαντά κάποιος σε μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της, η οποία δικαιούται να πει ακόμα και πράγματα που δεν ευσταθούν. Ο πόνος είναι αβάσταχτος, και κατανοητός, και πρέπει όλοι να τον καταλαβαίνουν, το σπλάχνο της ήταν.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Σιδέρη:

«Όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή, είναι και αυτοί δολοφόνοι του παιδιού μου”. Μητέρα Παύλου Φύσσα. Μια χαρά! Παρακαλείται η δικαιοσύνη να προβεί στα δέοντα για να συλλάβει όλο το ΣΥΡΙΖΑ και το ΑΝΤΑΡΣΎΑ μαζί με τους ψηφοφόρους του για τις δολοφονίες των Μάλλιος Ε., Μπάμπαλης Π., Πέτρου Π., Σταμούλης Σωτ., Αθανασιάδης Τζώρτζης, Βελούτσος Ν., Μάτης Χ., Μομφεράτος Ν., Ρουσέτης Π., Γεωργακόπουλος Ν., Θεοφανόπουλος Γ., Δουγένης Γ., Γεωργίου Γ., Μπούρας Β., Πανταζόπουλος Γ., Τσιμπούρης Μιχ., Αγγελόπουλος Δ., Αθανασιάδης-Μποδοσάκης Αλεξ., Ανδρουλιδάκης Κ., Βερνάρδος Αν., Μπακογιάννης Παύλος, Μαράτος Μ., Βάρης Ι., Στρεγγαλινού Ολγα, Βέρα Γεωργία, Κυριακόπουλος Βασίλειος, Σεϊτανίδης Δ., Καυκάς Ι., Παπασωτηρόπουλος Γ., Αξαρλιάν Θάνος, Βρανόπουλος Μιχ., Βέλιος Απ., Περατικός Κωστής, Κωνσταντίνου Βιργινία, Γουέλς Ρ., Τσάντες Τζ., Νορντίν Γουίλ., Στιούαρτ Ρ., Τσετίν Γκ., Σιπαχιόγλου Ομέρ και Σόντερς Στίβεν, Γεώργιος Θεοφανόπουλος, Γ. Πανταζόπουλος, Μ. Τσιμπούρης, Δημήτρη Μίχα, Σωκράτη Γκιόλια, Χρήστος Μάτης, Βασίλειος Μπούρας, Γεώργιος Γεωργίου, Γεώργιος Δουγένης, Νικόλαος Γεωργακόπουλος, Νικόλαος Τσιμπούρας, Ιωάννης Βάρης, Απόστολος Βέλλιος, Κωνσταντίνος Ζάμπαλας, Αναστάσιος Μηζύθρας, Χαράλαμπος Αμανατίδης, Αντώνιος-Νεκτάριος Σάββας, Γιώργος Βασιλάκης,Περικλής Ρεπαπής, Γιάννης Μεμετζίδης, Εμμανουήλ Κοντόπουλος, Αγγελική Παπαθανασοπούλου (και το αγέννητο παιδί της, καθότι ήταν έγκυος), Παρασκευή Ζούλια και Επαμεινώνδας Τσάκαλης. Τώρα μπορώ να ανακράξω και εγώ “Φύσσα ζεις εσύ μας οδηγείς»

 defencenet.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s