ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ VS ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ. ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ

Bίντεο σοκ ~ Ανταλλαγές πυροβολισμών μπροστά στην κάμερα χθες στον… Άγιο Ιωάννη Πράτσικα
PYROBOLISMOIROM

Έξι είναι οι συλληφθέντες σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες για τις σκηνές “γουέστερν” που εκτυλίχθηκαν χθες στον Άγιο Ιωάννη Πράτσικα, όταν νεαρός ρομά άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών που πήγαν να κάνουν έλεγχο σε σπίτι. Και οι έξι θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.Αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
Το σκηνικό του σοβαρού επεισοδίου που εκτυλίχθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Πράτσικα ξεκίνησε όταν η αστυνομία πήγε να κάνει έλεγχο σε σπίτι ΡΟΜΑ στην περιοχή για κλοπιμαία. Το συγκεκριμένο σπίτι χαρακτηρίζεται ως «κάστρο», στο οποίο δεν μπορεί κανείς να μπει.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή, βγήκε ο θείος της οικογένειας -το παρατσούκλι του οποίου είναι «μπέμπης»- με το αυτοκίνητό του, σταμάτησε στην διασταύρωση Μίνωος και Ευρισθέως και άρχισε να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα, εμφανή είναι τα χτυπήματα από τους πυροβολισμούς στο περιπολικό.
Αμέσως αποκλείστηκε η περιοχή και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις.
Ο άνδρας κατόπιν ταμπουρώθηκε με όπλο στο γεφυράκι του Διακονιάρη. Τότε πήραν το όπλο δύο άλλοι νεαροί ΡΟΜΑ της οικογένειας και απειλούσαν να αρχίσουν να πυροβολούν. Κάποια στιγμή ο ένας ανήλικος νεαρός άρχισε να πυροβολεί και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά.
Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των αστυνομικών, κατάφεραν να συλλάβουν τα τρία άτομα, ενώ κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών ο ανήλικος ΡΟΜΑ τραυματίστηκε στο πόδι από πυρά αστυνομικού.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s