Καζάκης: «Αν δεν τους ανατρέψουμε τώρα, χαθήκαμε!»

kazakis“αυτοί οι κατακτητές ήρθαν όχι με τανκς, αλλά με τράπεζες και τρόικα.”
Ερώτηση: Έχετε διατυπώσει μια σαφή θέση στο δίλλημα που είχε τεθεί «ευρώ ή δραχμή» υπέρ της δραχμής. Μπορείτε να μας αναλύσετε που το στηρίζετε αυτό ως πρόταση;Απάντηση: Το ζήτημα που μας απασχολεί είναι εξαιρετικά απλό: πώς μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε την ελληνική οικονομία χωρίς να συσσωρεύονται χρέη; Η απάντηση είναι μόνο μία: με εθνικό νόμισμα. Το ευρώ είναι ένα νόμισμα σχεδιασμένο από τραπεζίτες για τραπεζίτες.Δημιουργήθηκε για να μπορούν οι τραπεζίτες να έχουν το μονοπώλιο του χρήματος και έτσι να εκμεταλλεύονται τις ανάγκες του κράτους, του νοικοκυριού, της επιχείρησης για να τους φορτώσουν με τεράστια χρέη.
Πώς θα απαλλαγούμε από την μάστιγα του χρέους, αν δεν απαλλαγούμε από το ευρώ; Από την άλλη, θα πρέπει με κάθε τρόπο να ενισχυθούν τα λαϊκά εισοδήματα ώστε να ανέβει η εσωτερική αγορά, να χρηματοδοτηθούν επενδύσεις για να αντιμετωπιστεί η ανεργία, να ενισχυθεί η παραγωγή (πρώτα και κύρια η πρωτογενής, η αγροτική οικονομία) για να υπάρξει ανάκαμψη. Πώς θα γίνουν όλα αυτά όταν είμαστε σαν χώρα υποτελείς στο ευρώ και στα επιτελεία της ευρωζώνης; Περιμένοντας επενδύσεις από το εξωτερικό, όπως το μάννα εξ ουρανού; Μόνο οι χώρες του τρίτου κόσμου, οι χώρες χωρίς παρών και μέλλον, οι χώρες της μόνιμης εξαθλίωσης και της ανέχειας του πληθυσμού τους, εξαρτώνται από ξένες επενδύσεις.
Ερώτηση: Υπάρχει διέξοδος για την οικονομία της χώρας υπό τις παρούσες συνθήκες; Και αν ναι, ποια είναι αυτή;

Απάντηση: Ας βάλουμε τη λογική μας να δουλέψει. Όταν μια χώρα υπόκειται σε αληθινή γενοκτονία λόγω ενός χρέους που είναι αδύνατον να πληρωθεί και έχει παραδοθεί αμαχητί στους δανειστές της προκειμένου να την λεηλατήσουν, τι λέει η λογική; Να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο; Ή εδώ και τώρα να σταματήσει να πληρώνει το χρέος; Η χώρα και ο λαός της δεν πρόκειται να επιβιώσει αν δεν σταματήσει να πληρώνει το χρέος και δεν προχωρήσει σε μονομερή διαγραφή του. Πράγμα που έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει με βάση το διεθνές δίκαιο. Μπορεί να το κάνει αυτό μέσα στο ευρώ; Όχι. Γι’ αυτό και πρέπει ταυτόχρονα με την διαγραφή του χρέους να προχωρήσει και στην έξοδο από την ευρωζώνη με εισαγωγή νέου εθνικού κρατικού νομίσματος ώστε να χρηματοδοτηθεί η ανοικοδόμηση της χώρας.
Ερώτηση: «Μονόδρομος η ανατροπή». Τι πραγματεύεται το νέο σας βιβλίο; Όταν λέτε ανατροπή, με ποιο τρόπο θεωρείται ότι αυτή μπορεί να γίνει;
Απάντηση: Όταν μιλάμε για ανατροπή αναφερόμαστε στο να πέσει η κυβέρνηση κάτω από την πίεση του ίδιου του λαού και ταυτόχρονα στην ακύρωση όλων των αποικιακών δεσμεύσεων που έχουν αποδεχθεί οι κυβερνώντες από το 2010 μέχρι σήμερα. Ζούμε υπό καθεστώς διαρκούς εκτροπής, το σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο, οι κυβερνήσεις των μνημονίων έχουν ξεπουλήσει την χώρα και υπηρετούν ξένες δυνάμεις σε μια τρομακτική επίδειξη δοσιλογισμού που μπροστά της ωχριούν οι δοσιλογικές κυβερνήσεις της ναζιστικής κατοχής των Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη. Ποτέ ξανά σ’ αυτόν τον τόπο δεν υπήρξαν τέτοιες κυβερνήσεις που αμαχητί παρέδωσαν την Ελλάδα και τον λαό της σε κατακτητές. Έστω κι αν αυτοί οι κατακτητές ήρθαν όχι με τανκς, αλλά με τράπεζες και τρόικα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Η Ελλάδα προορίζεται να διαλυθεί ολοκληρωτικά και να πουληθεί ως οικόπεδο με τους κατοίκους της να υπόκεινται σε διαρκή γενοκτονία, όπως έκαναν ιστορικά οι δυτικοί αποικιοκράτες με τους ιθαγενείς. Αν δεν τους ανατρέψουμε εδώ και τώρα, τότε χαθήκαμε. Κι ανατροπή πρώτα και κύρια σημαίνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 3 του συντάγματος που δηλώνει: «O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.»
Ερώτηση: Πριν ένα χρόνο, είχατε δηλώσει πως ο έλληνας θα χρειαστεί σύντομα να υπερασπιστεί το σπίτι του με κάθε τρόπο αλλά και κάθε βουνοκορφή και ακτογραμμή, κάθε κάμπο και οροπέδιο της χώρας από τα αρπακτικά των αγορών. Οι χαρακτηρισμένες ως «υπερβολικές» δηλώσεις σας, σήμερα αποτελούν την πραγματικότητα. Που οδεύει αυτή η κατάσταση;
Απάντηση: Νομίζω πια ότι είναι προφανές. Οι ξένοι δανειστές και τα επιτελεία της τρόικας έχουν θυσιάσει την Ελλάδα στο βωμό της διάσωσης του ευρώ και των αγορών. Η Ελλάδα ως αυτοτελές και αυθύπαρκτο κράτος έχει κριθεί αναλώσιμη και επομένως ακολουθούν τακτική λεηλασίας και εξανδραποδισμού. Τόσο η δημόσια, όσο και η ιδιωτική περιουσία των ελλήνων πολιτών θα περάσει σε ξένα χέρια. Αν δεν αντισταθούμε, αν δεν τους ξεφορτωθούμε, πολύ σύντομα η Ελλάδα θα πάψει να λειτουργεί ακόμη και τυπικά ως αυθύπαρκτο κράτος, θα κομματιαστεί σε ζώνες ή περιφέρειες προκειμένου να δοθεί βορά σε ξένες δυνάμεις. Ήδη το ελληνικό κράτος έχει πάψει ουσιαστικά να υφίσταται, μιας και την διοίκηση την έχουν αναλάβει ξένοι επίτροποι. Τίποτε δεν γίνεται αν δεν φέρει την έγκριση των ξένων επιτρόπων. Τέτοια κατάσταση έχει να γνωρίσει η Ελλάδα από την εποχή της ναζιστικής κατοχής.
Δημοσιεύτηκε στην Πρωινή της Ηλείας, 7/10/2013.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s