Καταρρίπτεται ο "μύθος" του ακροδεξιού ψηφοφόρου – "Eίναι άνθρωποι του μόχθου"


Καταρρίπτεται ο “μύθος” του ακροδεξιού ψηφοφόρου, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, μετά την έρευνα της GPO όπου φαίνεται ότι η πλειοψηφία, των ψηφοφόρων της ΧΑ, είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, άνεργοι, και τεχνίτες-ελεύθεροι επαγγελματίες. Δηλαδή άνθρωποι του μόχθου.
Στην προσπάθεια της νεοταξική κυβέρνησης να παρουσιάσει μισό εκατομμύριο Έλληνες, ως φασίστες, ακροδεξιούς, και ρατσιστές, για να αποδομήσει τον λόγο τους στην κοινωνία (τους απασχολεί οι ψηφοφόροι της ΧΑ, να βρίσκονται πάντα υπό διωγμό, και μομφή εντός της κοινωνίας, ώστε να να μην ακούγεται η φωνή τους από “διαθέσιμα αυτιά”), έρχονται τα αποτελέσματα της έρευνας, που αποδεικνύουν την αλήθεια:
Ο κεντρικός κορμός των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής δεν είναι ούτε πιτσιρικάδες ούτε ακροδεξιοί, όπως μέχρι πρότινος προωθούνταν εντέχνως από τα νεοταξικά ΜΜΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών της GPO που παρουσιάζει η Καθημερινή της Κυριακής.
Αντιθέτως, πρόκειται για άνδρες ηλικίας 25-55 ετών, οι οποίοι, μάλιστα, στην πλειοψηφία τους αυτοπροσδιορίζονται ως «κεντρώοι»!Προσέξτε την ηλικία, ομιλούμε περί κατασταλλαγμένων, και συνειδητοποιημένων ανθρώπων, που δεν άγονται και φέρονται από το “θερμό αίμα” των εφήβων.
Στη λεγόμενη ιδεολογική κλίμακα 1-10, όπου 1 είναι η άκρα αριστερά και 10 η άκρα δεξιά, το 40,3% των ψηφοφόρων επιλέγει τις μετριοπαθείς θέσεις (5 και 6) και μόνο το 27,2% απαντούν ότι είναι ακροδεξιοί.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το 75% των ψηφοφόρων της Χ.Α. είναι άνδρες και μόνο το 25% γυναίκες, ενώ ακόμα και μετά τα τελευταία γεγονότα, η Χρυσή Αυγή δεν φαίνεται να χάνει ποσοστιαία τον πυρήνα που τη στήριξες στις εκλογές του 2012.Τουναντίον εάν σκεφτούμε με όρους εκλογικής επιρροής η ΧΑ είναι τουλάχιστον στο 10%.
Εάν συνυπολογιστούν και αυτοί οι οποίοι φοβούνται να απαντήσουν, στο αν ψηφίζουν ή όχι τον Λαϊκό Σύνδεσμο, διότι γνωρίζουν ότι καταγράφονται από τα όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και εν προκειμένω τη συνεργαζόμενη με αυτήν κυβέρνηση, το ποσοστό σε περιπτωση εκλογών μπορεί να αποτελέσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, για τους εμπνευστές, αυτής της πολιτικής δίωξης που υφίσταται ένα νόμιμο κόμμα.
Παράλληλα, από τις έρευνες της GPO προκύπτει ότι είναι λάθος η αίσθηση ότι στη ΧΑ στράφηκαν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς αυτοί αποτελούν μόνο το 4% του κοινού της. Αντιθέτως, στις τάξεις των ψηφοφόρων θα βρει κανείς κυρίως μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα, άνεργους, συνταξιούχους αλλά και ελεύθερους επαγγελματίες χωρίς επιστημονική κατάρτιση (π.χ. τεχνίτες, εμπόρους, μικροεπιχειρηματίες, ταξιτζήδες κλπ). Δηλαδή ο ορισμός των σκληρά εργαζόμενων ανθρώπων, οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από όλους, από τις πολιτικές του Μνημονίου.
Μετά τα τελευταία γεγονότα, αυτοί που εμφανίζονται να εγκαταλείπουν τη Χρυσή Αυγή σύμφωνα με την έρευνα είναι κάποιες από τις γυναίκες που τη στήριζαν και κυρίως νεότεροι υποστηρικτές της. Αλλά και αυτοί ήταν οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της που κατέγραφαν μέχρι πρότινος οι έρευνες ότι επρόκειτο να την εκτινάξουν ακόμη και στο 14%, όχι ο εκλογικός πυρήνας της που παρέμεινε ανέπαφος.
Και μια λεπτομέρεια: Όλοι οι “μετανοήσαντες” όπως θέλει να πιστεύει το νεοταξίτικο πολιτικό σύστημα, και τα νεοταξίτικα ΜΜΕ, μεταφέρθηκαν στην αδιευκρίνιστη ψήφο. Σε απλά Ελληνικά, σημάινει “δεν σας απαντώ, θα με δείτε στις εκλογές”.
Με τα μέτρα που έρχονται και με την καταγραφή στη συνείδηση των πολιτών ότι πρόκειται για μια νεοταξική κυβέρνηση που εκτελεί εθνοκτόνες εντολές, είναι πιο πιθανό να θεωρήσουμε την αδιευκρίνιστη ψήφο, πιο κοντά στον Λαϊκό Σύνδεσμο.


Εγώ σχολειό δεν πήγα δεν ξέρω γράμματα
και είμαι μπερδεμένος μ’ αυτά τα πράματα
Ό,τι είχα και δεν είχα ήταν η στάνη μου
και δέκα μέτρα χώμα για το μποστάνι μου

Και μου ‘ρθαν κάποια μέρα για να με πείσουνε
πως είμαι χρεωμένος να με δανείσουνε
Μου είπαν να επενδύσω στο μέλλον μου εδώ
Και το βιοτικό μου να αλλάξω επίπεδο

Να απλώσω το κονάκι να γίνει δίπατο
να πάρω ένα τζιπάκι για τον περίπατο
Στα πρόβατα στην πλάτη να βάλω τζι πι ες
να σπρώξω ακόμα κάτι ν’ ανοίξουν οι δουλειές

Μου βάλαν και μια τσούπρα να λέει γλυκόλογα
και μ’ έψησε να πάρω και κάτι ομόλογα
αλλάξανε με τζάκι την παλιοσόμπα μου
και μου ανανεώσαν την γκαρνταρόμπα μου

Εγώ στη μεζονέτα και στην τζιπάρα μου
Και τ’ άλλα όλα γραμμένα πια στην παπάρα μου
Ερχόσαντε οι δόσεις μέσα στα φάκελα
Κι αντί να τις πληρώνω έστελνα φάσκελα

Περάσαν δέκα χρόνια που ζούσα σαν μποέμ
Τζακούζια και πισίνες και στο χωριό Cayenne
Κορίτσια δύο μέτρα ετοιμοπόλεμα
Μαλάκας ήμουν να φύγω από το βόλεμα;

Και τώρα με ξυπνάνε κάπως απότομα
Κι εδώ που έχω φτάσει είμαι για σκότωμα
Η μεζονέτα στάνη κοτέτσι η Cayenne
Κι αρμέγω με Armani και σώβρακα σατέν

Εγώ σχολειό δεν πήγα δεν ξέρω γράμματα
και είμαι μπερδεμένος μ’ αυτά τα πράματα
σα μπάλα από μυτζήθρα με τουλουμιάσανε
Τραμπάκουλα με λένε και μου τη σκάσανε…

 defencenet.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s