10 ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ!

Ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών CIA, FBI, NSA και λοιπών ανα τον κόσμο, δεν είναι μόνον να πραγματοποιούν υποκλοπές, μια πληθώρα περιστατικών προπαγάνδας, δολιοφθοράς στημένων τρομοκρατικών χτυπημάτων, συνεργασίας με τρομοκράτες κλπ φέρει τη σφραγίδα τους, παρακάτω υπάρχουν 10 βίντεο απο διαφορετικά περιστατικά που σίγουρα η Αμερικάνικη κυβέρνηση δεν θέλει να ξέρετε οτι υπάρχουν.

Στη σημερινή εποχή της τεχνολογίας, που το διαδίκτυο εξακολουθεί να είναι ελεύθερο οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία.
Η διαρροή πληροφοριών προς το ευρύ κοινό είναι κάτι που πονοκεφαλιάζει κατά καιρούς τις εκάστοτε κυβερνήσεις!
Παρακάτω παρουσιάζονται 10 βίντεο που οι κυβερνήσεις δεν θέλουν σίγουρα να δείτε!

  • Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑ!!
Η Halliburton θυγατρική της DynCorp, μια ιδιωτική στρατιωτική θυγατρική με έδρα εκτός των ΗΠΑ συνέχισε να λαμβάνει κρατικές συμβάσεις ακόμα και μετά την γνωστοποίηση του γεγονότος της συμμετοχής στην παιδική σεξουαλική σωματεμπορία.
Ο πρώην Αμερικανός Γερουσιαστής Cynthia McKinney (D) ήρθε αντιμέτωπος με τον Donald Rumsfeld το 2005 για το συγκεκριμένο θέμα! Παρακάτω είναι το βίντεο που αγνοήθηκε παντελώς από τα μέσα ενημέρωσης.

  • ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ 10 ΕΤΙΑ
Ο απόστρατος Στρατηγός Wesley Clarkο οποίος πέρασε χρόνια στο ΝΑΤΟ και το Υπουργείο Άμυνας,παραδέχτηκε το 2007 (πριν ακόμα ο Ομπάμα αναλάβει πρόεδρος) οτι μετα την 11/09 του είχαν δείξει σχέδια για να εισβάλει σε 7 χώρες οι οποίες περιλαμβάναν τη Συρία, τη Λιβύη και το Ιράν πράγμα που αποδείκνυει οτι ο Ομπάμα συνεχίζει απο εκεί που σταμάτησε ο Μπούς.


  •  ΤΟ FOX NEWS ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ FBI ΑΠΕΤΡΕΨΕ 17 ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!!

Ο Δικαστής Andrew Napolitano εξηγεί πώς το FBI πλήρωσε νεαρούς μουσουλμάνους για να σχεδιάσουν υποτιθέμενες τρομοκρατικές επιθέσεις  μετά τον εφοδιασμό τους με ψεύτικα εκρηκτικά. Το FBI με την αποτροπή στημένων τρομοκρατικών ενεργειών προσπάθησε να πείσει το κοινό για την ασφάλεια του, ενώ στην πραγματικότητα ήταν το ίδιο που πλήρωνε για τη δημιουργία τους!
 


  • Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΟΜΒΙΣΤΗ(Umar Farouk Abdulmutallab) ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ 253
Ο υφυπουργός Εξωτερικών των Patrick Kennedy παραδέχεται ζωντανά στην CSPAN οτι προσπάθησε να σταματήσει το 2009 την ημέρα των Χριστουγέννων τον (Umar Farouk Abdulmutallab) ένα νεαρό υποτιθέμενο τρομοκράτη ο οποίος είχε εκπαιδευτεί απο την Αλ κάϊντα να πυροδοτήσει εκρηκτικά τα οποία έκρυβε στο έσωρουχό του. Η ενέργεια αποτράπηκε απο μία ανώνυμη ομάδα εθνικής ασφάλειας, που το πλησίασε και του είπε οτι ήξεραν ακριβώς ποιός είναι και οτι  τον παρακολουθούσαν.
 

  • ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΔΕΙΠΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 11/9
Μόλις λίγους μήνες μετά την 11 Σεπτεμβρίου ο  Anwar AlAwaki θεωρούμενος κορυφαίος αξιωματούχος της Αλ κάϊντα, που είχε δεσμούς με πολλούς αεροπειρατές, δείπνησε ”επίσημα” με κορυφαίους αξιωματούχους του στρατού σ’ενα απο τα ασφαλέστερα κτίρια στον πλανήτη!
Όταν ερωτήθηκε το πεντάγωνο γιατί ο AlAwaki που αργότερα τοποθετήθηκε στην λίστα των στόχων της CIA δειπνούσε στο πεντάγωνο, οι αξιωματούχοι απάντησαν με τη φράση ”πως το γνωρίζετε;;”


  • Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ BAYERN ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉ ΑΓΩΓΗ ΜΟΛΥΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΙΟ HIV

 Εσωτερικά έγγραφα αποκάλυψαν οτι η φαρμακευτική Bayern εν γνώση της έστειλε μολυσμένες με τον ιο HIV μεταγγίσεις αίματος σε αιμοφιλικούς ασθενείς σε χώρες όπως η Γαλλίαη Ισπανία και η Ιαπωνίακατά τη δεκαετία του 1980. Η Bayer κατέβαλε εκατομύρρια σε αποζημιώσεις αλλά ποτέ κανένα στέλεχος της δεν κατηγορήθηκε γι αυτό το έγκλημα!

 


  • Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΈΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΙΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΆΝ!!
Πριν από τον πόλεμο στο Αφγανιστάντο Αφγανιστάν παρήγαγε μόνο το 10% της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης η οποία προέρχεται απο το όπιο της παπαρούνας.
Τώρα κάτω απο τον Αμερικανικό έλεγχο  το Αφγανιστάν παράγει απο 93 έως 96% της παγκόσμιας παραγωγής!
Αμερικανοί στρατιώτες όπως το αστέρι του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Pat Tillman είχαν προσπαθήσει να κάνουν την αποκάλυψη!
Μετά απο αυτό ο Pat Tillman βρέθηκε νεκρός κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Στη συνέχεια οι ΗΠΑ πρόχώρησαν ακόμα περισσότερο και ισχυρίστηκαν οτί αυτή ήταν η ”νέα πολιτική” για την προστασία και αποζημίωση των κατεστραμένων καλλιεργειών ήταν για την καταπολέμηση των Ταλιμπάν χωρίς όμως να παραδεχθούν την κολοσσιαία αύξηση της παραγωγής.

  • ΤΟ FBI ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΟ 1993!!
Οι περισσότεροι Αμερικανοί θυμούνται το παγιδευμένο με εκρηκτικά φορτηγό που εξεράγει στην είσοδο του παγκόσμιου κέντρου εμπορίου το 1993, απο την οποία σκοτώθηκαν 6 άνθρωποι!
Αυτό που λίγοι θυμούνται ή γνωρίζουν είναι ότι οι άνδρες που πραγματοποίησαν την βομβιστική επίθεση βοηθήθηκαν απο τον πληροφοριοδότη του FBI Emad Salem.!!
Στην πραγματικότητατο FBI ζήτησε από Salem για να βοηθήσει στην τοποθέτηση της βόμβας με τους τρομοκράτες και στην ανταλλαγή της εκρηκτικής σκόνης με αβλαβή σκόνη.
Το FBI ζήτησε από την ανταλλαγή της εκρηκτικής ύλης την τελευταία στιγμή.
Ο Σάλεμ, ο οποίος είχε αισθανθεί κάτι δεν πήγαινε καλά όλη αυτή την ώρααποφάσισε να καταγράψειτις τηλεφωνικές κλήσεις του πριν και μετά την έκρηξη.
Ο Σάλεμ φοβούμενος μην κατηγορηθεί έτρεξε στα μέσα ενημέρωσης και έπαιξε τις κασέτες του FBI αποκαλύπτωντας την συμμετοχή τους.
Η ιστορία με τη βόμβα αποκαλύφθηκε απο τον Dan Rather αλλά επεξεργάστηκε αμέσως σαν να μη συνέβει ποτέ!
Μέχρι σήμερα τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση εξακολουθούν να ενεργούν λες και το συμβάν ήταν μια τυχαία τρομοκρατική επίθεση.

  • ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΡΑΓΕΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ OKLAHOMA ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟ 1995
Αν ρωτήσετε, οι περισσότεροι Αμερικάνοι θα σας πουν τι ακριβώς συνέβει κατα τη διάρκει της βομβιστικής επίθεσης στην πόλη της Oklahoma, Ο Timothy McVeigh πήρε ένα φορτηγό γεμάτο εκρηκτικά και το πυροδότησε εξω απο το ομοσπονδιακό κτίριο Alfred P . Murrah πάιρνοντας τις ζωές 168 ατόμων.
Αυτό που πραγματικά λίγοι γνωρίζουν είναι οτι μετά την έκρηξη πολλαπλοί βομβιστικοί μηχανισμοί που δεν είχαν εκραγεί βρέθηκαν μέσα στο κτίριο!
Ωστόσο παρά το γεγονός οτι η είδηση καλύφθηκε απο κάθε μεγάλο ειδησεωγραφικό πρακτορείο ακόμα και απο την ομοσπονδιακή κυβέρνηση εκείνη την ημέρα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν παρουσιάστηκε ποτέ στο δικαστήριο.
Στην πραγματικότηταμέχρι σήμερα καμία επίσημη κυβέρνηση δεν κατάφερε να εξηγήσει πως ο Timothy McVeigh  κατάφερε να μεταφέρει χιλιάδες λίβρες εκρηκτικών C4 σε ένα κυβερνητικό κτίριο που στέγασε πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης και της ATF.
Οι αξιωματικοί της αστυνομίας της Oklahoma που προσπάθησαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση όπως ο Don Browning και ο  Terrence Yeakey (ο οποίος αργότερα βρέθηκε νεκρός), ισχυρίστηκαν οτι δέχθηκαν απειλές απο το FBI για τις ερωτήσεις τους.

  • ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ  SKULL AND BONES (ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ) ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΜΜΈΝΕΣ ΚΑΣΣΕΤΕΣ
Το Τάγμα των Skull and Bones ή σύμφωνα με τα μέλη τους “ΤΟ ΤΑΓΜΑ“, είναι μια μυστική κοινωνία .Η αδελφότητα του θανάτου «Κρανίο και Οστά» ιδρύθηκε το 1832 στο πανεπιστήμιο του YALE στις ΗΠΑ από τον William Russel και δέχεται μόνο 15 νέα μέλη κάθε χρόνο.
Μέλη της καλύπτουν κάθε κυβερνητική υπηρεσία απο την προεδρία της CIA.
Αξίζει να σημειωθεί οτι μέλη της αποτελούν και οι Τζον Κέρι και ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος και οΤζούνιορ.
Ο Δημοσιογράφος Ron Rosenbaum και αρκετοί φοιτητές του Yale κατάφεραν να κινηματογραφήσουν την έναρξη ενός σατανικού τελετουργικού που περιλαμβάνει την εντολή του φιλιού μιας νεκροκεφαλής!
Ο  Μπους Τζούνιορ και Kerry όταν ρωτήθηκαν αργότερα για τη συμμετοχή τους στην ομάδα απέφυγαν ν’απαντήσουν στην ερώτηση.
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s