ΜΕΡΚΕΛ: ACHTUNG-ACHTUNG……

, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…

Γράφει ο Αντίοχος.

Τα μάθατε τα νέα; Από τη μία, η φράου Μέρκελ κι όλο το τοκογλυφαριό της Γερμανίας (οι «δανειστές» μας, όπως τους αποκαλούν οι εγχώριοι δωσίλογοι…) έχει ανακουφιστεί από τις πρωτοφανείς για χώρα της Δυτικής Ευρώπης διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, από την άλλη μεριά όμως είναι προβληματισμένη διότι στις «αντιφασιστικές» κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι παρακρατικές συμμορίες της άκρας αριστεράς (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡCIA και «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις») είναι «τρεις κι ο κούκος». Άρα, τα λεφτά τους πάνε στράφι! Κι αυτά δεν τα λέμε εμείς οι «φασίστες», τα ομολογεί ένα μεγάφωνο του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, ο «Βηματοδότης» του «Βήματος». 
Angela Merkel im Stasi-Museum

Ιδού:
«Το Βερολίνο και η Χρυσή Αυγή
Το «κάλλιο αργά παρά ποτέ» σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής περιγράφει την αντίληψη που κυριαρχεί σε γερμανικούς πολιτικούς κύκλους που παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Οι Γερμανοί θεωρούν όμως πως ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και προβληματίζονται ιδιαιτέρως επειδή η κινητοποίηση των πολιτών ακόμη και μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν είναι αυτή που θα ανέμεναν – δεδομένης και της σχετικής εμπειρίας από ανάλογα περιστατικά στη Γερμανία».
Σύντροφοι, προσπαθήστε περισσότερο, γιατί μπορεί να τσαντιστεί το τοκογλυφαριό και να σας κόψει το… μπαγιόκο! Και μετά, πως θα κάνετε… επανάσταση;
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s