ΜΟΝΟ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ "ΣΟΥΜΠIΤΟΙ" ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΠΙΑ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ

ΤΡΙΖΕΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ 

Αβραμόπουλος προς Βενιζέλο για υποβρύχια ναυπηγεία: “Δεν δέχομαι υποδείξεις”…
«Η σημερινή τοποθέτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Βουλή είναι ξεκάθαρη και δεν χρειάζονται οδηγίες. Προέχει το δημόσιο και εθνικό συμφέρον και αυτά μόνον υπηρετεί» σημείωσαν 
κύκλοι, προσκείμενοι στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, σχολιάζοντας την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, στη Βουλή. Με απλά λόγια ο Αβραμποπουλος λέει “δεν δέχομαι υποδείξεις”. Είναι πλέον σαφές ότι ο πόλεμος μεταξύ των…
Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών θα είναι “ανηλεής”. Το θέμα των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και των τριών -τουλάχιστον- υποβρυχίων που “σαπίζουν” εκεί δεν μπορεί άλλο να κρατηθεί κάτω από το χαλί.

Η σύμβαση του 2010 με την οποια επιχειρήθηκε να λυθεί το ζήτημα από την πραγματικότητα προκύπτει ότι δεν έλυσε τίποτα. Αντιθέτως περιέπλεξε κι άλλο την κατάσταση . Με αυτή τη λογική θα πρέπει να βρεθεί μια άλλη λύση.

Ο Βενιζέλος αντέδρασε οργισμένα για την πρόταση του Τσίπρα για εξεταστική επιτροπή αλλά αυτό δεν μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη κυβέρνηση στον λάθος όπως αποδείχτηκε δρόμο που οδήγησε η σύμβαση του 2010. Από την οποία ο μόνος ισχυρός αυτή τη στιγμή είναι ο Ισκαντάρ Σάφα. 
http://www.onalert.gr/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s