Σταμάτης: Οι ΑΝ.ΕΛ λειτουργούν ως ανάχωμα στο αντιμνημονιακό κίνημα που χρειαζόταν ο κ. ΣαμαράςΕπίθεση Δημήτρη Σταμάτη στον Πάνο Καμμένο. Ακροδεξιές τάσεις αποδίδουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στους 35 αποχωρήσαντες…
Σταμάτης: Οι ΑΝ.ΕΛ λειτουργούν ως ανάχωμα στο αντιμνημονιακό κίνημα που χρειαζόταν ο κ. ΣαμαράςΣφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στον Πάνο Καμμένο, ο πολιτικός σύμβουλος της Νέας Μέρας και πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Σταμάτης.

Ο κ.Σταμάτης αναφερόμενος σε δημόσια τοποθέτηση του κ.Καμμένου, τον κατηγόρησε υποστηρίζοντας ότι «αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πολιτικός πλαστογράφος».

Σύμφωνα με τον κ.Σταμάτη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λειτουργούν «ως ανάχωμα στο αντιμνημονιακό κίνημα που χρειαζόταν ο κ. Σαμαράς. Το ανάχωμα στους απλούς ανθρώπους που πλήττονται από τα μέτρα του κ. Σαμαρά». 

Υποστήριξε τέλος ότι αποχώρησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν επιβεβαίωσε τους φόβους του «για τη συμπόρευση και τη συμφωνία του κ. Καμμένου με τον κ. Σαμαρά και το περιβάλλον του».

Από την πλευρά του ο κ.Καμμένος μέσω συνεργατών του είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «τα όσα υποστηρίζει ο κ.Σταμάτης δεν αντέχουν σε κριτική, και είναι ανάξια σχολιασμού».

Την ίδια ώρα, η αποχώρηση των 35 στελεχών των Ανεξάρτητων Ελλήνων τα περισσότερα από την Α΄ Αθηνών, αντιμετωπίζεται θετικά από τη Νέα ΜΕΡΑ, στελέχη της οποίας ανέφεραν ότι προς το τέλος του χρόνου εκτιμάται ότι οι περισσότεροι θα προσχωρήσουν στο κόμμα.

Από την πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγορούν τα εν λόγω στελέχη για «ακροδεξιές τάσεις», ενώ στενός συνεργάτης του κ.Καμμένου ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ορισμένοι εξ αυτών είχαν ήδη διαγραφεί στο πρόσφατο παρελθόν».

Αναφερόμενος στην αποχώρησή τους, είπε ότι ο κ.Καμμένος «είχε διαπιστώσει κρούσματα ακροδεξιών συμπεριφορών από πολιτευτές, που είχαν κλιμακωθεί το τελευταίο διάστημα, ενώ υπήρχαν κείμενα με ακραίο περιεχόμενο στο διαδίκτυο που προκάλεσαν δυσαρέσκειες. Σκοπός του ήταν να απομονώσει όλα αυτά τα στοιχεία».http://www.epikaira.gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s