"Διψήφια τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής"

Ακόμη και οι δημοσκοπήσεις των κομμουνιστών της “Εφημερίδας των Συντακτών” το παραδέχονται…

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» έχει πολλάκις αποδείξει ότι είναι στην πρωτοπορία του αντιχρυσαυγίτικου αγώνα. Είναι η εφημερίδα που παρουσίασε ακόμα και φωτομοντάζ, προκειμένου να λασπολογήσει το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Έχει επίσης πολλάκις αποδείξει ότι πρόσκειται ανεπιφύλακτα στον χώρο του αριστερισμού, επιδεικνύοντας μία απερίφραστη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις πιο ακραίες συνιστώσες του εν Ελλάδι αριστερισμού. Συνεπώς, μπορούμε ευκόλως να συμπεράνουμε ότι μία δημοσκόπηση που έχει παραγγείλει η εν λόγω εφημερίδα θα είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Και σε αυτό το σημείο είναι που……
τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια, γίνονται παντελώς ρεζίλι, αφού αποκαλύπτεται ότι η Χρυσή Αυγή δεν κάμπτεται ούτε καν σε μία δημοσκόπηση τόσο εχθρική. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Pulse για την «Εφημερίδα των Συντακτών», η Χρυσή Αυγή είναι τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου με ένα ποσοστό, το οποίο μετά την αναγωγή είναι 10,5%. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έρευνα της ίδιας εταιρίας, που είχε διενεργηθεί για την εφημερίδα «Το Ποντίκι», η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερή την ίδια ώρα που όλα τα κόμματα καταποντίζονται.
Πριν δούμε επακριβώς τα ποσοστά να τονίσουμε ότι οι τίτλοι που σχετίζονται με την εν λόγω δημοσκόπηση στο σύνολο του διαδικτύου, μιλάνε για «πτώση της Χρυσής Αυγής». Όμως από ότι μπορούμε να δούμε η Χρυσή Αυγή είχε λάβει 10,5% και πριν ένα μήνα από την ίδια εταιρία. Σας παραθέτουμε τα ποσοστά που δίνει η εταιρία για την «Εφημερίδα των Συντακτών» και σε παρένθεση σας παραθέτουμε τα ποσοστά της ίδιας εταιρίας, πριν ένα μήνα.
ΝΔ 23,5% (25%)
ΣΥΡΙΖΑ 24,5% (24%)
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10,5% (10,5%)
ΠΑΣΟΚ 7,5% (8%)
ΚΚΕ 6%(5%)
ΑΝΕΛ 5%(6,5%)
ΔΗΜΑΡ 3,5% (4,5%)

Προηγούμενη δημοσκόπηση της Pulse 12 Σεπτεμβρίου 2013 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s