MRA = MUNDANA RELIGIO ADUNATA ή "Θρησκεία του Μαϊτρέγια"

Η νέα πανθρησκεία που προωθούν τα σκοτεινά κέντρα της Νέας Τάξης / Νέας Εποχής έχει το κωδικό όνομα MRA = MUNDANA RELIGIO ADUNATA ή “Θρησκεία του Μαϊτρέγια” ή “Σουφικού Κινήματος Αχμαντίγια” (Ψευδο-ισλαμισμός) ή “Θρησκείας της Νέας Εποχής Υδροχόου” ή “Πανθρησκείας” ή “Παγκόσμιας Ενωμένης Θρησκείας” στην οποία υπάγεται και το Π.Σ.Ε. (Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών)

Στη στέψη του (ψευδώνυμου) “Παλαιολόγου Δραγάζη” ως βασιλέως των Ελλήνων από τους “Ε” τον Μάιο του 1993 παρευρέθησαν εκπρόσωποι όλων των θρησκειών, ακόμα και μουσουλμάνοι σούφι.
Διδάσκουν οι “Ε” ότι Ένας από τους “Ε” είναι ο Απολλώνιος Τυανέας, ο οποίος είναι αθάνατος”
Για τους σούφι του Μαϊτρεγια ο “Απολλώνιος Τυανέας” είναι μια από τις μετενσαρκώσεις του Μαϊτρέγια ή 5ου Βούδα (!!!)
Διαδίδουν οι “Ε” ότι “Η Ομάδα “Ε” αποτελείται από 49 άτομα. Ο 49ος (Μαϊτρέγια του Tara Center Λονδίνου) θεωρείται ο Ενσαρκωμένος Διόνυσος” η Μητρόγαιος (Μαϊτρέγια).
Η “Θρησκεία” Μαϊτρέγια” εργάζεται για την αποκατάσταση όλων των αρχαίων πνευματιστικών θρησκειών.

“Μαϊτρέγια” ή “Μητρόγαιος” ή “Μητέρα Γαία” ή “Θρησκεία της Λατρείας της Γαίας”, με κέντρο στη δύση το θεοσοφικό Tara Center ή Tera Center “Κεντρο της Γαίας” Λονδίνου.
Ειδοποιούμε τους αναγνώστες ότι σήμερα ως “Ενσαρκωμένος Διόνυσος” ή “Μητρόγαιος” ή “Μαϊτρέγια” υποδεικνύεται από τους “Ε” και τις λοιπές αναφερθείσες συμμορίες, ο πρώην Εβραιοινδός και νυν Εβραιο-πακιστανός Ραχμάντ Αχμάντ, με τον τίτλο “Χαλίφης Διάδοχος Μεσσίας ο Ε’” του σουφικού κινήματος Αχμαντίγια. Διαμένει στο Tara-Center (“Κέντρο Γαίας”) Λονδίνου και διαφημίζεται από τις συμμορίες ως ο “Αναμενόμενος Διόνυσος” ή ο “Πρώην Απολλώνιος Τυανέας των Ελλήνων”, ο “Ιησούς των Χριστιανών”, ο “Μεσσίας των Εβραίων”, ο “Ιμαμ Μαχντί των Μουσουλμάνων”, ο “Κάλκι των Ινδουιστών”, ο “Ρούντα Κακρίν των Σαμπαλιστών” και ο “Μαϊτρέγια των Βουδιστών”.
Η ΟΕΑ καταγγέλει ότι ο σκοπός των ανωτέρω Εβραιο-θιβετιανής διοικήσεως συμμοριών είναι να οδηγήσουν τα δυτικά έθνη στην “αντίχριστη θρησκεία 666″ του Μαϊτρέγια, για να μπορούν μετά να τα γενοκτονήσουν με ισλαμικές μεραρχίες πεζικού “ιερού πολέμου Τζιχαντ” στον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, προγραμματιζόμενο για το 2002-2009* μεταξύ των συνασπισμών “Ρωσία – Ισλάμ – Κίνα” και “Παγχριστιανικού Μετώπου Δύσεως” με κίνητρο γενοκτονίας την “βλασφημία 666 – Μαϊτρεγια των δυτικών εθνών εναντίον του Ιησού” τον οποίο οι ισλαμιστές λατρεύουν ως “προφήτη Ίσα, κατώτερο του Μωάμεθ”.
Σημειώνουμε ακόμα ότι ο σουφισμός είναι αίρεση του σιϊτικού ισλαμισμού, του οποίου το “άκρως αντισιωνιστικό” ιερατείο (π.χ. Περσία – Μουτζαχεντίν) αποτελείται από προβοκάτορες κρυπτο-εβραίους ραββίνους.
Σήμερα οι σιίτες “μουσουλμάνοι” μουλάδες, ωρύονται από τους πακιστανικούς και περσικούς μιναρέδες: “Θάνατος Τζιχάντ στους Σεϊτάν (=δαίμονες) 666 της δύσεως”.

* (σημ.: η δημοσιοποίηση αυτού του σχεδιασμού από την οεα στους κατάλληλους παραλήπτες το 1998 οδήγησε σταδιακά στην κατάργηση του με την αποδιοργάνωση των μετωπικών οργανώσεων του Μαϊτρεγια ή στη χρονική μετάθεση του επ αόριστω. Παράλληλα μετά από ανακατατάξεις που δημιουργήθηκαν… μέσα στο θεοσοφικό/νεοεποχήτικο χώρο διαρροές από πρώην μέλη τους οδήγησαν στη συγγραφή βιβλίων και άρθρων που αποκάλυψαν την ταυτότητα του Ρ.Αχμαντ και τους σκοπούς τους)
στοιχεία: Περιοδικό Δίαυλος Έψιλον ( 98 ) .
Παράπλευροι μετωπικοί οργανισμοί M.R.A. από τους οποίους θα πρέπει να γίνει αποχώρηση όπως από Π.Σ.Ε. (Παγκόσμιο Συμβούλιο “Εκκλησιών”), Π.Ε.Θ. (Παγκόσμια Ενωμένη Θρησκεία), Ίδρυμα “Pro Oriente Αυστρίας”, Οικουμενιστικό Ινστιτούτο “Μποσέ” Ελβετίας, Ινστιτούτο “Ανατολικών Σπουδών” Ρώμης, Ίδρυμα “Εταιρεία Δικαίου Ανατολικών Εκκλησιών” και οιοδήποτε άλλο ίδρυμα-ινστιτούτο εσωτερικού ή εξωτερικού το οποίο προωθεί Οικουμενισμό και Πανθρησκεία M.R.A. (MUNDANA RELIGIO ADUNATA).
Στην Σουφική αίρεση “Λατρείας της Γαίας” του Μαϊτρέγια, ανήκει και ο “ΠΑΥΛΟΣ ΔΑΝΙΗS” Γλύξμπουργκ μέσω του τεκτονικού O.T.O. (ORDO TEMPLIS ORIENTIS) Λονδίνου, με ειδικές διασυνδέσεις στο Tara-Center (Κέντρο Γαίας) Λονδίνου, έδρα του Ψευδοαντίχριστου Μαϊτρέγια, αρχηγού του Σουφικού κινήματος “Αχμαντίγια” ή “Λατρείας της Γαίας” ως Βουδισμός με Ισλαμικό Προσωπείο. Υπενθυμίζουμε ότι όλη η οικογένεια Γλύξμπουργκ, εβραιο-σαξονο-βαυαρικής (μογγολικής) επιμειξίας, είχε και έχει ως πραγματικό θρήσκευμα τον Θιβετιανό Βουδισμό. Η “Βασιλομήτωρ Φρειδερίκη (Αυτή που ήθελε να χρησιμοποιηθεί η χώρα μας ως ορμητήριο για τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο) διετέλεσε Βουδίστρια Καλόγρια στην Ινδία.
Γενικός πράκτορας του Σουφισμού και του Μαϊτρέγια στην Ελλάδα είναι η “θεοσοφική στοά” και το Κ.Ε.Φ.Ε. (Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος) ή Dianetics (“Διανοητική”) ή Scientology (“Σαϊεντολογία – Επιστημολογία”) ως επιστημοφανής Πνευματισμός – Σατανισμός._
στοιχεία από Ε2 της ΟΕΑ 1998-99.
Επιπρόσθετες πληροφορίες.—————————————————————
Ας δούμε τώρα λίγα πράγματα για τον Ναό στον οποίο προσκύνησε ο Βαρθολομαίος (Καθεδρικος ναός του St. John the Divine (Επισκοπικού) στη Νέα Υόρκη.)
Ο Καθεδρικός ναός του St. John the Divine, o μεσαιωνικός ναός της επισκοπικής αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, έχει γίνει το άνδρο του Νεο Εποχήτικου κινήματος στις Η.Π.Α., του οποίου ο σκοπός είναι να εκλείψει την Εποχή του Ιχθύος (Χριστιανισμός) και να την αντικαταστήσει με την Εποχή του Υδροχόου (Εωσφόρος). Ο προεδρεύων επίσκοπος του Καθεδρικού Ναού, επίσκοπος Πολ Μουρ, του οποίου η οικογένεια κληρονόμησε την μεγάλη περιουσία της εταιρείας Nabisco, έχει γίνει το μέτωπο της δημιουργίας αυτή της σατανικής “Νέας Παγκόσμιας Τάξης”, τουλάχιστον από τα τέλη της δεκαετίας του 50, όταν ενώ ήταν παπάς στην Ιδιανάπολη της Ινδιάνας έδωσε το έναυσμα στη σέχτα “Ο ναός του Λαού” του Τζιμ Τζόουνς.
Αργότερα το 1977, ο επίσκοπος Μουρ συγκλόνισε τον χριστιανικό κόσμο, όταν χειροτόνισε μια ακτιβίστρια λεσβία, την Ελεν Μαριε Μπαρετ, η οποία δήλωσε στο Περιοδικό Ταϊμ ότι ο Λεσβιακός έρωτας της έδωσε δύναμη να υπηρετήσει τον Θεό! Ο επίσκοπος Μουρ ισχυρίζεται ότι ο χειροτονισμός Λεσβιών, και οι λοιπές Γνωστικές αιρέσεις του, είναι απλά ένα μέρος από μια συνεχιζόμενη αποκάλυψη της “Αλήθειας του Θεού” προς τον άνθρωπο από το “Άγιο Πνεύμα”, η οποία προφητεύτηκε από τον Μαθητή Ιωάννη.(!!!)
Με αυτή την συγκαλυπτική λογική, ο επίσκοπος Μουρ μετάτρεψε τον Καθεδρικό του St. John the Divine (Αγ. Ιωάννης ο Θεικός) σε ένα γνωστικό μετωπικό φρούριο για οργανισμούς όπως:
Το “Λουσις Τραστ” (Λουσιφερ Τραστ => Η κοινοπραξία του Εωσφόρου), έτος ίδρυσης 1922 από την θεοσοφίστρια Αλίκυ Μπέϊλι, μιας εξέχουσας μαθήτριας της ιδρύτριας της θεοσοφίας Μαντάμ Ελενα Μπλαβάτσκυ. <μέντιουμ αγύρτισσα>
Αρχικά ονομαζόμενη ως Λούσιφερ Τραστ, μετετράπει ώς η μετωπική οργάνωση του μοντέρνου Νεο Εποχητικού κινήματος: “Ο Ναός της Κατανόησης”, ο οποίος εδρεύει στον Καθεδρικό κάτω από τον πρόεδρό του, τoν αιδεσιμότατο James Parks Morton, πρωτοπρεσβύτερου του Καθεδρικού.
Ο Καθεδρικός μετετράπηκε ως “λιμάνι” για:
1) Γνωστικές θρησκείες που εκτείνονται από τον Θιβετιανό Βουδισμό μέχρι τους Σουφιστές τέκτονες.
2) Το μεσαιωνικό χωριό του Λιντεσφαρν, Νέας Υόρκης, το οποίο έγινε το μοντέλο του Νεο Εποχήτικου τρόπου ζωής, όταν η Γη θα καθαρθεί από τις δισεκατομμύρια μη-λευκές ψυχές.
3) Ένα ειδικό ιερατείο για Σουφιστές τέκτονες οι οποίοι ήταν μια ιστορική ανάπτυξη ενάντια στην Αραβική αναγέννηση, και των οποίων οι μοντέρνοι συνεργάτες τους του καθεδρικού έχουν συνδεθεί με την δολοφονία του Προέδρου της Αιγύπτου Ανβαρ Σαντάτ.
4) Το “Κέντρο Ζεν”, το οποίο διδάσκει διαλογισμό στην “ελιτ” του Φιλελεύθερου Κατεστημένου.
5) Οργανισμοί ομοφυλόφιλων και λεσβιών, που αναζητούν νομιμοποίηση των αμαρτιών τους λέγοντας ότι ο “αγαπημένος μαθητής” Ιωάννης (νεανίας) είχε ομοφυλοφιλική σχέση με τον Χριστό(!!!), ή ιδρύοντας θρησκείες της Θεάς Μητέρας στις κρύπτες του Ναού.
6) Μια μεσαιωνική ιπποτική τάξη γνωστή ως “Η πιο σεβάσμια τάξη του Νοσοκομείου του Αγ. Ιωάννη”, κάτω από την διεύθυνση του Δούκα του Γκλούτσεστερ της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας, εμφύσησαν το Αμερικάνικο Επισκοπικο-ειδωλολατρικό Κατεστημένο σε τέτοιες Γνωστικές ιδεολογίες ως αναγκαιότητα για να εξαπλωθεί ο Σιιτικός φονταμενταλισμός κάτω από τον Αγιατολαχ Χομεινί στο Ιραν, επειδή ο Σάχης είχε “αμαρτήσει” στην προσπάθεια του να βιομηχανοποιήσει το έθνος (!!!)
Οι σειρά νεκρών ανάμεσα στη σέχτα του Τζιμ Τζόουνς “Ο Ναός του Λαού”, οι οποίοι κατανάλωσαν κυανιούχο δηλητήριο κάτω από τις διαταγές του Τζόουνς είναι απλά οι περισσότερο επίσημες απώλειες της Υδροχοϊκής εποχής. Διαμέσου των ΗΠΑ, το σατανικό κίνημα της Νέας Εποχής με το διαπλεκόμενο δίκτυο του μυστικών εταιρειών έχει γίνει μια μεγάλη απειλή για την Ιουδαικό-Χριστινική παράδοση πάνω στην οποία χτίστηκαν οι ΗΠΑ.
Ο λεγόμενος “Κύριος Μαϊτρέγια” προωθείται ως μεσσίας, που θα εκπληρώσει οπτικές πολλών θρησκειών πάνω στο θέμα του μεσσιανισμού. Διαφημίζεται ως η συνείδηση του Ιησού, του Βούδα, του Κρίσνα του Μαχντι ακόμα και της Παναγίας. Αλλά ένα πραγματικό σημείο που προβληματίζει είναι μια δήλωση ενός ανθρώπου που κινούσε τα νήματα των νεοεποχητικών κύκλων για μεγάλο διάστημα.
Ένα μεγάλο ποσό ιδιωτικής και στρατιωτικής έρευνας έχει γίνει στον τομέα των ολογραφικών εικόνων (τριδιάστατες εικόνες που δημιουργούνται και προβάλονται με ακτίνες λέιζερ). Σύμφωνα λοιπόν με τον Δαβίδ Σπαγκλερ, που ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Βενιαμίν Κρεμ επίσημου προωθητή του Μαϊτρέγια, σε μια συνάντηση στο Σάουθφιλντ, Μιτσιγκαν την 1η Φεβρουαρίου του 1982, προβολείς λέιζερ στήθηκαν στην κορυφή του Καθεδρικού ναού του St. John the Divine (Επισκοπικού) στη Νέα Υόρκη.
Ειδικοί στα θέματα φωτισμού αναφέρουν ότι αυτοί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να στοχεύσουν ένα σήμα σε δορυφόρο και απο εκεί να ανακλαστεί πίσω στη Γη διαμέσου της ιονόσφαιρας. Οι ακτίνες του φωτός μπορούν να μεταμορφωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να τις κάνουν να μοιάζουν ακόμα και σαν φωτιές που πέφτουν από τον ουρανό και να προβάλουν μια τριδιάστατη ολογραφική εικόνα που μπορεί να θεαθεί από το 1/3 όλης της επιφάνειας της Γης οποιαδήποτε στιγμή. Με περισσότερους δορυφόρους και προβολείς μπορεί να επεκταθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τεχνολογία ήχου επίσης υπάρχει που μπορεί να κάνει την εικόνα να ομιλεί στη γλώσσα των εκάστοτε περιοχών στην οποία εμφανίζεται!
* Ο πρωτοπρεσβύτερος του Καθεδρικού ναού St. John the Divine, Τζέιμς Μόρτον είναι επίσης ιδρυτής του Διαθρησκευτικού Κέντρου της Νέας Υόρκης.
Ο κ.Μορτον που περιγράφει τον ευατόν του “ως μη έχον σύνορα ή όρια”, δίδαξε στο ακροατήριο να είναι όσο το δυνατόν μπορούν καλύτεροι Μουσουλμάνοι, Εβραίοι και Βουδιστές, να εξερευνούν άλλες θρησκείες και κουλτούρες σαν να εξερευνούν ξένες κουζίνες(!!). Δεν θα χάσουν την ταυτότητα τους, ανάφερε αλλά “θα γίνουν πλουσιότεροι!” (http://www.apologeticsindex.org/an990301.html#26)
Ποιο είναι το λογότυπο του Διαθρησκευτικού Κέντρου της Νέας Υόρκης;
To Σι(ω)νικό άστρο εμπεριέχοντας μέσα του σαν σέφιρα τις κύριες θρησκείες του κόσμου.
Περισσότερα σχόλια περιττεύουν..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s