ΗΠΑ: Στενογράφος φωνάζει στο Κογκρέσο για τον Χριστό και κατά των Μασόνων


Μέσα σε όλο το χάος της συμφωνία της τελευταίας στιγμής στην Ουάσιγκτον, για την αποφυγή της χρεοκοπίας, υπήρξε μια ασυνήθιστη στιγμή στον Λευκό Οίκο, μόλις πέρασε το νομοσχέδιο.


Μια στενογράφος του Λευκού Οίκου και γνωστή εργαζόμενη πήρε ήρεμα το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει.


Τα μέλη του Σώματος και οι βοηθοί εξεπλάγησαν από τη σκηνή.


Ο λόγος για την Dianne Reidy η οποία  ανέβηκε στο βήμα, την ώρα που η αίθουσα ήταν γεμάτη γερουσιαστές, μετά την κρίσιμη ψηφοφορία.


Η ασφάλεια του κτιρίου κινήθηκε άμεσα για να την κατεβάσει από το βήμα, ενώ κάποιοι παριστάμενοι προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν. Η γυναίκα συνέχισε να φωνάζει μέχρι τη στιγμή που οι πράκτορες την έβαλαν μέσα σε ένα από τα ασανσέρ του κτιρίου.


Μεταξύ των όσων είπε, μπορεί κανείς να ακούσει τα παρακάτω:


“Αυτός (ο Χριστός) δεν θα γελοιοποιηθεί. Δεν θα γελοιοποιηθεί -μην με ακουμπάτε- δεν θα γελοιοποιηθεί … Η μεγαλύτερη απάτη εδώ μέσα είναι ότι αυτό εδώ δεν είναι ένα έθνος κάτω από τον Θεό. Ποτέ δεν ήταν. Και αν ήταν δεν θα μπορούσε να παραμείνει. Δεν θα μπορούσε … Το Σύνταγμα δεν θα είχε συνταχθεί από τους Μασόνους. Αυτοί εναντιώνονται στο Θεό. Δεν μπορείς να υπηρετείς δύο αφέντες. Δοξάστε τον Θεό. Κύριε Ιησού Χριστέ. Δοξάστε τον Ιησού”.Η Dana Bash του CNN μίλησε με πολλά επιτελικά στελέχη που γνώριζαν καλά τη γυναίκα.


«Είναι ένα πολύ γνωστό πρόσωπο, είναι ένας τέλεια καλός άνθρωπος, ένας καλός συνάδελφος, κάποια που είναι αξιοσέβαστη και αξιόπιστη, και αυτό είναι πολύ περίεργο για όλους που εργάζονται μαζί της» ανέφερε η Bash στον αέρα.


Η σελίδα της Reidy στο Facebook περιείχε πολλά θρησκευτικά θέματα, μεταξύ των οποίων μία αναφορά σε “αλεξιπτωτιστές του Θεού.”


Το Fox News είπε ότι η κα Reidy, παντρεμένη και μητέρα 2 παιδιών, είναι αρκετά συμπαθής στο Καπιτώλιο – σε καμία περίπτωση ο τύπος του φανατικού ατόμου – και η κίνησή της έκανε αρκετά μέλη να εκφράσουν την ανησυχία τους για την ψυχική της υγεία. Το κανάλι ανέφερε επίσης ότι η κα Reidy εστάλη σε νοσοκομείο για μια ψυχική αξιολόγηση αμέσως μετά το συμβάν.Νεότερη είδηση λέει ότι το νοσοκομείο την άφησε να φύγει. Ο σύζυγός της Dan Reidy, δήλωσε ότι είναι υπερήφανος για αυτήν.  


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώεδώ και εδώ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s